Birde akp yi denesek bu seçimde
20 yıllık CHP yönetiminde battık yahu.
Ne Tarım ne Hayvancılık kaldı. Ne de Fabrika kuruldu.
Üretim yapanı ezdiler buna küçük esnaflarda dahil.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Erdoğan: Yılbaşından sonra Dünyada da faizi indirmeye başladıklarını göreceksiniz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan:
-Küresel ekonomik krizin sebep olduğu hayat pahalılığıyla mücadele ana önceliğimiz olmayı sürdürüyor
-Tüm dünya son 60-70 yılın en yüksek enflasyon rakamlarıyla boğuşurken hamdolsun ülkemizde ekonominin çarkları dönüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İhracatımız ekonominin itici gücü haline gelmiştir. İhracatımız geçtiğimiz yıl yakaladığı ivmeyi bu yılın ilk 10 ayında da devam ettirmiş ve her ay olduğu gibi en yüksek aylık ihracat değerine ulaşmıştır. Ekim'de ihracat yıllık %3 artışla 21,3 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir.
Bakan ithalatın ne kadar arttığını görmezden geliyor,her zaman ki gibi..
2022 yılı Ekim ayında geçen yılın aynı ayına göre;
İhracat, %2,8 oranında artarak 21 milyar 298 milyon dolar,
İthalat, %31,9 oranında artarak 29 milyar 303 milyon dolar,
Dış ticaret hacmi, %17,9 oranında artarak 50 milyar 601 milyon dolar,
İhracatın az bi şey artması , bunun yanında ithalat artışından hiç bahsedilmemesi futbol jargonu ile şunun gibi bi şey.
Teknik direktör açıklama yapıyor.
Geçen seneki maçımızda çok güçlü olan rakip takıma anca 1 gol atmıştık . (Maç sonucu 2-1)
Üstün taktik zekam ve antrene etme dahiliğim sayesinde bu sene aynı takıma 3 gol birden attık ve geçen seneye göre gol yollarında %200 artış kaydettik (maç sonucu 16-3)
Bist'in en çok konuşulan 2 hissesinin, 3. çeyrek bilançoları tam anlamıyla TIRT !!!
17,3 milyar USD'lik Sasa bilançosuna bak.
Ertelenmiş vergi gelirleriyle kar yazabilmiş.
4 milyar USD piyasa değerine ulaşmış, balonların balonu Hektaş bilançosu desen, tam komedi.
Ben, en çok, Türk hava yollarının bilançosunu merak ediyorum.
Seans sonrası açıklayacak.
Tarihi bir kar bekleniyor.
Bakalım 100 TL fiyatı hak etmiş mi
Namıssızlar, kış sezonunda bile, 500 - 600 TL'den aşağı bilet satmıyor.
Yer İmleri