Sayfa 47/128 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon
Arama sonucu : 1024 madde; 369 - 376 arası.

Konu: SMRTG - Smart Güneş Enerjisi Tek.

1. Günaydın,
    Enerji krizi son sürat devam ediyor. Firmalar birbiri ardına GES yatırımı yapmaya devam ediyorlar.

Evet hissemize bir tedbir daha geldi. Bir müddet can sıkıcı fiyatlamalar olabilir ama şirketin temelinde ve konjonktürde herhangi bir değişiklik yok.

Şirket, Halil Bey'in söylediği üzere GES alanında Dünya'nın Şampiyonlar Liginde. Uluslararası alanda kendini ispat etmiş ve bunun neticesinde toplamda 13.000.000.000-TL. yatırım ve teşvik almış bir firma.

Fiyat şu an pahalı gibi durabilir(fk- pd)ama sürekli yatırım yapan ve yapmaya devam edecek bir şirketin hissesindeyiz. Ben böyle bir firmaya ortak olmanın keyfini çıkarmak istiyorum. Satıp kâr alanlarada saygımız sonsuz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Smart Güneş Enerji tarafından yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"KAHRAMANMARAŞ ili PAZARCIK, ilçesi Dorç Mevkii, 128 ada 35 parsel mevkiindeki Smart Güneş Enerji Teknolojileri Ar-Ge Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali projesi ile ilgili olarak KAHRAMANMARAŞ Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır .
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Alis emri verdim 90 dan umarim 12:55 alabilirim, 20K lik (niye boyle az demeyin , nakit yok full maldayim)
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    bera formunda paylaşmışlar bende buraya koydum

https://enerji.gov.tr/eigm-yenileneb...aynaklar-gunes
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazıyı Oku
    Ben senin gerçek yatırımcı olduğunu sanmıyorum.Gömlekçi ve değnekçilere benziyor yazın.Eğer gerçek masun küçük yatırımcıysan, 12.55 eşleşme saatini bekle.Oluşan fiyatı gör ondan sonra kararını ver.

Umarım yaptığım paylaşımla bir kişi dahi olsa küçük yatırımcı arkadaşa yardımcı olmuşumdur........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Alis emri verdim 90 dan umarim 12:55 alabilirim, 20K lik (niye boyle az demeyin , nakit yok full maldayim)
    alislarim gelmis,
    ortalama fiyat 84,95
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    Boyle bir hayvan var , etrafta dolasan.. fotografi bu sekilde http://www.claudepate.com/albums/Gra...mododragon.jpg

zar zor yakalayip cektim, aman dikkat edin

Agzindan zehirli salya-sumuk benzeri bisey akar,
    cok zehirlidir, konusurken , bu zehirli salyasi ustunuze bulasabilir .
    avini isirip , bi kosede bekler, agzi cok pis oldugundan, isirdigi yer hastalik kapar

Dikkat etmek lazim,
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    08.04.2022 tarihli Özel Durum Açıklaması'nda da belirtildiği üzere, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı-Enerji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 14.07.2021 tarih ve 31541 sayılı Resmî Gazete 'de yayınlanan, güneş enerjisine dayalı yenilenebilir enerji kaynak alanları ve bağlantı kapasitelerinin tahsisine ilişkin BOR -1 (100 MWe) ihalesinde Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı Smart GES Üretim A.Ş.'nin 37,5 Kuruş/kW saat bedel ile en iyi teklifi vererek yarışmayı kazanmış olduğu kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Ayrıca 14.09.2022 tarihli Özel Durum Açıklaması'nda da belirtildiği üzere Şirketimiz bağlı ortaklığı Smart GES Üretim A.Ş. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulundan (EPDK) Niğde Bor bölgesinde kurmayı amaçladığı söz konusu 100 MWe (Bor-1) gücündeki güneş enerjisine dayalı elektrik üretim santrali için ön lisans almış olduğu kamuoyu ile paylaşılmıştı.

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı - Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından 25.11.2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 14.maddesi gereğince; ‘G4-BOR-1 GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (140 MWp/100 MWE)' projesi hakkında ‘Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' kararı verildiği tarafımıza iletilmiştir.

Sayfa 47/128 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •