eregl tavan kitler mi ... eregl yok bu arada bende krdm var ..eregl maden bulsun kardm ekmeğini yesin ..komşuda pişer bizede düşer mi bu ne arkhadaş .. ehuh
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
eregl tavan kitler mi ... eregl yok bu arada bende krdm var ..eregl maden bulsun kardm ekmeğini yesin ..komşuda pişer bizede düşer mi bu ne arkhadaş .. ehuh
kayınpederde biraz altın satmıştım ERGLİ alalım dedim ama henüz giriş yapmadım bizide vagona almadanmı gideceniz ?
orta vadede kardemire de yarayacak bir haber. navlun, gümrük vs masrafları azalabilir. ekim 2023'te tesisin temeli atılacakmış. az önce aracı kurum rapor yolladı.
bilanço bittiği için belli ortalamalarda treda ediyorum bana göre o bölge tepe olabilir.
grafı paylaşırım ilerleyen saatte .Ha oarayı geçerse yine yapışırız ama şimdilik sadece treda amaçlı alsat yapıyorum
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sonrası malum değil ne yaptın..
2011 gibi Bedelsiz furyasında 400 leri gördü idi
Taaaa 2020 ye kadar 9 sene süründü sonra..Hatta 150 lere kadar da gevşedi etti..
Öyle basit değil..
Borsanın ralli yaptığı dönemlerde melül melül bakan hisseyi satmadan bırakabilmek zor iş..
Öyle şu tarihte alsa idim de satmasa idim de çok zor..
Geçmişe bakıp konuşmak kolay ama gel gelelim tutamıyorsun işte..
Yüzde 50 100 kar bile müthiş bir kardır..
Yüzde 50 den aynen geri bassın yüzde 10 a razı olursun bu sefer..
Tutardım gibi bir iddiam yok. Tutana helal olsun ama SASA'da 0,50'den aldım halen tutuyorum falan diyenlere inanmıyorum. Ancak hesapta unutman lazım..
Aci daraliyor... Maviler net etiketler... Sarilar net degil..bakalim...
Bu arada dunku resimde xu100 ust bandi kirdi yukari.... xu30 kirmadi ama.. Ben xu030 bakiyorum yillardir.. O yuzden xu30 bilirim ... Sayim bu hiiiiic belli olmaz... Kismet... cok etiket soktum ben sahsen
Yer İmleri