Altta uzun Çubuklu P harfi var onu alıyoruz ve........
direk 107 üzerine koyunca yeni bir P olabiliyor mu?
Böyle bir şey gördüm
Altta uzun Çubuklu P harfi var onu alıyoruz ve........
direk 107 üzerine koyunca yeni bir P olabiliyor mu?
Böyle bir şey gördüm
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yazık, şu güzelim ralliyi vadelide heba edenlere. Thy, türpraş, pegasus gibi iyi bilanço açıklayacağını sağır sultanın bile duyduğu hisselerde bir ay önce makul miktarda long yapsaydınız, biri bile tutsa bu yılı kurtarırdınız. Yüksek enf. ortamında düşüş zaten zor, biri bile tutsa diyorum ama, üçü de tutabilirdi, ve öyle oldu zaten.
Bu yazdığım yine arada kaynayıp gidecek, yine viop yapmayın geyiği dönecek.
İdeal getirinin ov hisse portföyü+viop ile olduğunu defalarca yazdık, dikkate alan oldu mu, belki 1-2 kişi...kuvvetli rallilerde hisselere ek long, yükseliş zayıfladığında hedge amaçlı sgort..hisseciler hisse alıyor, viopçular çıplak poz açıyor(genelde de short tabi)..sonra para kazanılmıyor...siz kumar oynamaya devam edin viopta...hedge medge hiç girmeyin o işlere.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Lafı aldın nerden nereye getirdin
Bu arada tüm mesajlarıma dön bak 129 mesajın 127 si döviz topiğinde
Tanımadan beni yargılamanda hoş olamamış
Yinede saygı ve sevgiler sunuyorum
Gecen güzel olsun
Macit bey bayraktir o ... P de diyebilirsiniz ... Tutarsa sapı kadar yukarı ekleme yapar diye bir temenni vardır. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili Ali bey
Son zamanlarda burada öyle şhortcu Bi tayfa yok.
Mesela benim gibi şhortsever biri
Hisse vadelide şuan long taşıyorum.
Ve endeks şhortta yok.
Eskiden burası bu tarz eleştiriyi hakediyordu.
Bence şuan değil.
Sevgiler
Ayrıca
Biz long olmaya başladı isek tehlike var demektir.[emoji1787]SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri