Sayfa 290/1001 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Yanlış anlamayın.

15 senelik borsaciyim.

Böyle yazıları görünce korkuyorum.

Size kolay kazandırmazlar buradan sasa alanla 3 5 8 10 lirada alan bir değil.

Kusura bakmayın ama uyarmış olayım size kolay kazandirmazlar
     Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    SASA Polyester Sanayi A.Ş. ,Rüyamda görsem borsacı oldugumu inanmazdım gecen hafta 141 tl den sasa aldım 148,800 oldu bugün,8,10 tl den alanlar milyoner olmuş bizde burda 3,5 in hesabını yaptık 10 yıldır yaya kalmışız yoldaşlar.

https://tr.investing.com/equities/sa...ter-commentary

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    9000 bin günde 43 yaşında emekli olunacaksa.

Benim merak ettiğim bir konu da şu.

eğer yaş şartı kalkarsa

geçmiş yıllarda yaşa takılmış 5 veya 6 yıl yaşı beklemiş olup da 49 yaşında emekli olanlar için ne yapılacak.

aksi takdirde anayasanın eşitlik ilkesi hiçe sayılmış olunacak.
    Tabloya baktığımda 80 yılında sigortalı olan biri 18 yaşında olsa orada 45 yaş yazıyorsada aslında bugün emekli olsa aslında 60 yaşında oluyor. O yüzden tablonun 1988 yılı öncesi için işe girenlerde yaş şartı zaten otomatikman sağlanmış oluyor ve bunlar zaten o hakka bugünde sahiptiler. Burada önemli olan prim sayısı 7000 gibi bi rakam koyarlarsa ve bunlarda kesintili sigortalılıkları varsa onlarda sıkıntımolur gene emwkli olamazlar. 5000 gibi birakam koyarlarsa hakları olan emekliliği zor bela kazanırlar.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tabloya baktığımda 80 yılında sigortalı olan biri 18 yaşında olsa orada 45 yaş yazıyorsada aslında bugün emekli olsa aslında 60 yaşında oluyor. O yüzden tablonun 1988 yılı öncesi için işe girenlerde yaş şartı zaten otomatikman sağlanmış oluyor ve bunlar zaten o hakka bugünde sahiptiler. Burada önemli olan prim sayısı 7000 gibi bi rakam koyarlarsa ve bunlarda kesintili sigortalılıkları varsa onlarda sıkıntımolur gene emwkli olamazlar. 5000 gibi birakam koyarlarsa hakları olan emekliliği zor bela kazanırlar.

Twitter da verilen örneğe göre.
    1980 doğumlu biri
    1998 yılında SGK başlangıcıyla
    9000 prim günü ve
    25 yıl sigorta şartı ile
    43 yaşında 2023 yılında emekli olabiliyorsa.

o zaman akla gelen ilk soru anayasal eşitlik ilkesi ne olacak.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Maaslari para basarak oderler fakat yuksek enflasyonla geri alirlar.olacak odur.yani herkes pahaliliktan sikayet edecek hep...
    O zaman hep bir agizdan:

KAHROLSUN GIDIVANIZM

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Para basma sanati adli kitabi basan zaten o dur.enflasyon vergidir.dolayli vergiler,dolaysiz vergiler vee enflasyon[emoji39]
    Monetaristlere göre, ekonomideki istikrarsızlıkların birçoğu parasal kökenlidir. Bu nedenle para politikasının iktisadi sorunlara karşı, diğer iktisat politikası araçlarından daha etkili olduğunu düşünmektedirler. Bu görüşlerini özetle*" Enflasyon her zaman ve her yerde parasal bir olgudur" sözüyle ifade ederler.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

eğer yaş şartı kalkarsa

geçmiş yıllarda yaşa takılmış 5 veya 6 yıl yaşı beklemiş olup da 49 yaşında emekli olanlar için ne yapılacak.

2008 sonrası işe giren garibanlar tam ayvayı yedi herkes ateş topunu kendinden sonrasına veriyor benden sonrası tufan dünya haksızlıklar gezegeni

Ben ve benim gibi şu anda emekli olmuş olan fakat 5 yıl eytli olduğumuzdan maaş alamayanların hakları ne olacak mesela .Ben de eski bir eyt'li olarak geriye dönük hakkımı isterim.İyi bir avukat bulup bu konuyu arastırmak lazım..
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku

eğer yaş şartı kalkarsa

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. .
    1 - 1.5 yıl önce 5k idi

Sayfa 290/1001 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •