Bistte yatirimci sayisi 3 mio kisiye dayandi.
Bunlarin cogu genc imis.
Kriptoda parayi bulamayan biste geliyor..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Malý yýkmak için taze oyuncu lazým ama borsanýn daha gideri var. Yýlbaþý rallisi olacak daha, 2022de en çok kazandýran yatýrým aracý borsa oldu dolara bel baðlayanlar avcunu yaladý baþlýklarý atýlacak ki hem siyasi iþe yarasýn hem de borsaya daha çok kiþi gelsin. Duruma göre ocakta da hisse devri yapýlýr, seçim sonrasýna kadar iniþli çýkýþlý gidilir. Seçim sonrasý yabanci sermaye geleceði anlaþýlýrsa zaten hiç düþmez rekor üstüne rekor kýrar.
Her þekilde önümüzdeki 6-8 ay büyük paralar kazanýlacak ya da kaybedilecek bir dönem olacak, bileðine güvenen buyursun, meydan burada, her zaman da böyle fýrsatlar olmaz.
Sorun ötelemede üstümüze yok. EYT’li diyor ki 50’den sonra iþ bulamýyorum. Ama mevcutta ki sigortalýlar için emeklilik yaþý 60.
Ne iktidar ne muhalefet çalýþma yasalarý için tek kelime etmiyor. Haftalýk çalýþma saatleri, iþsizlik sigortasý, teknoloji dönüþüme ayak uydurma vs konuþan yok.
Ülkede çalýþabilecek kesimin kafasýnda yoðunlukla 3 þey var. Yurtdýþý, kamuda iþ, emeklilik.
Ve biz bu düþüncelerle sosyal güvenlik sistemini, iç ve dýþ borçlarý, kamu hizmetlerini daha iyiye götürebilir miyiz bilemiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri