yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
2017'nin ilk yarısında satılan telefonların ortalama satış fiyatının bin 620 lira, toplam 6 aylık cironun ise 12 milyar 117 milyon lira olduğu açıklandı!
Nasıl haber ama?
Ortalama 1620 liradan cep telefonu almışız...
12 milyar lira vermişiz.
Bu ekonomi, bu ülke, top atsanız yıkılmaz...
Boğaziçi ve Medeniyet üniversitelerinde FETÖ operasyonu
Boğaziçi Üniversitesi ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi çalışanlarına yönelik düzenlenen FETÖ operasyonunda aralarında Koray Çalışkan da bulunduğu 72 kişi gözaltına alındı.
Haftaya böyle başladık.
G-20 de ne denirse densin takmayacağımızı gösterdik.
Fetö ile ilişkili hemen her sektörde adam bulundu.
Siyasette ise hala aranıyor.
Bulunamadı...
İyi haftalar.
Hissenetin borsa ekonomi ile ilgili bu katında siyaetin yeri yok deniyor.
Oysa bunun gerçekle ilgisinin olmadığını herkes bilmekte.
Bizim ülke kadar siyasetin ekonomiyi etkilediği, hatta zaman zaman (bankalara yapılan "faiz yarışına girmeyin yoksa fena olur" uyarısı gibi) baskı yaptığı, her türlü teşvikle yön verdiği başka bir serbest rekabet düzeni ülkesi bulamazsınız.
Ekonomi üzerindeki iç ve dış siyaset baskısını ve rizikolarını kaldırın, çok daha farklı analizler çok daha farklı ve de olumlu beklentiler ortaya konacaktır.
Dolar kuru belki başka hiçbir ülkede rastlanmayacak kadar önemli bir ekonomik veri bizim ülkemizde.
ve vatandaş dövize yaptığı yetirim tercihi ile kuru doğrudan etkilemekte.
Vatandaşa gidin bu davranışın nedenini sorun...
Size ekonomik nedenlerden çok siyasi nedenleri gerekçe gösterecektir dilinin döndüğünce.
Reuters haber ajansı, Avusturya'nın, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ülkede düzenlenmesi planlanan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin bir etkinlikte konuşma yapmasına ve ülkeye girişine izin vermediğini duyurdu.
Bu kaçıncı?
Bırakın 15 Temmuz konusunda konuşma yapmaya, ülkeye bile giriş izni vermiyorlar artık...
"Eyyy Avrupa" sesini de duymaz olduk...
Siyasetçilerinin Avrupa'ya giremediği bir ülke oldu Türkiye...
15 senede.
Az uğraşmadık ama.
Az ter dökmedik bu uğurda.
helal olsun bize.
Dolar kuru 3-5 olmuş farketmiyor bazı durumlarda.
Dolarda 3.58'e kadar bir düşüş bekliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Haber kaynağınızın doğruluğundan emin misiniz? 2016 verilerine göre ülkemizde 75 milyon civarı mobil hat bulunmaktadır. Verdiginiz verilere göre ise 6 ay içerisinde 75 milyon civarı telefon satışı gerçekleşmiş. Herkesin 6 ay içerisinde telefonunu yenilemesi ya da bir ikinci telefon almasi bana imkansız geldi. Yine 2016 verilerine gore telekomünikasyon sektöründe 45 milyar lira civarı net satış gerçekleşmiş.
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri