Sayfa 567/1019 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sayımdan şüphelenme yeri değişti ... 5096@xu030 aşağı kırılırsa sayımdan şüphelenmeye başlarım
    5096@xu030 kırılmadıkça beklentim .. aynı mihvalde geçerli .. ... kırılırsada önceki stopa kadar (5021@xu030) süphelerim artarak devam eder .. orasıda kırılırsa sayım çöp olur ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Heralde bu sefer bağışı yapan ihya olucak sel abi
    kısmet abi .. kazanan haklıdır .. alnından öpülesidir.. ..

3. kaybedende iyi insandır ..mutevazidir .. aynı yerde kalan adam iyi olmaz sinsidir o sevmem .. )

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    HACİM gargara bölümüne geçtik 15.00 dan sonra görüşürüz kolay gelsin..
    bu kadar heyecan yapmayın GARGARA bak hacim 90 milyar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. *Polonya Başbakanı Morawiecki: Rusya'ya karşılık veren Ukrayna kuvvetleri, kendilerini savunmak için füze fırlattı. Bunlardan biri yanlışlıkla Polonya topraklarına düştü- AA
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Hadi canım... Dün gece israil tayfasıyla çoşuyorlardı..
    Rus propagandasıydı..
    Memento mori

7. Bankaların o karları nasıl yaptığı belli hükümet değişirse TAVAN TAVAN bana göre zor .
    İş bankası genel müdürü geçen gün söyledikleri doğru , bu karları yazmalarındaki neden şuanki ekonomik program üzerinden dönen al gülüm ver gülüm .Tekstil de maliyetlerden dolayı yabancı bangledeşe kaymış , sanayide öyle , bankalarda sıkıntılı durumlar varmı var seçimden dolayı hiç birşey bana göre göründüğü gibi değil..
    Hükümet değişirse gelen hükümete bırakılacak MİRAS yüklü borçlar , bunuda muhalefet koltuğunda ellerinde malzeme olsun diye hesaplanarak yapılıyor .Seçime yakında verilen müjdelerde bu yüzden bence daha zor dönemler görücez , bunlar gitti hadi uçucaz modu zor canlı para bulmaları gerek oluşturdukları sistem yönetim anlamında her yeri bozmuş , nerey e sıva yapsan çatlakları kapatamazsın..
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 567/1019 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •