Bozkurt aga 40 altından asels girdim bende ..
Bozkurt aga 40 altından asels girdim bende ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
3 gargara 40 milyar hacim =121 milyar üzeri toplam .
inceden şort hamlesi olan ,
ağaçtan düşen olmuştur
ulaşım ve tup de düzeltme devam ediyor , oradan çıkan para bankalara giriyor 3 gündür.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Senden ümitliydimde sen daha Adana ya gelmedin ki .bekliyorum.
yavaş yavaş öğreniyoruz.
misal avnik bölgesinde suveren istasyonunun tahmini uzaklığını (daha ortada maden sahası yok benimki tahmini.ama çok yanılmam genç ne kadarlık ilçeki avnik bölegesi yüzölçümü ne olsun çalışan madencilik şirketi var orda)
o madenciliği baz alarak bizim adende yaklaşık 10-12 olsun en fazla.ray bile döşenir işde.
su veren istasyounun görünümünü atmışdım ereğli sayfasına.suveren hekimhanda yolcu treniyle 6 saat 45 dk mıydı neydi ...yük vagonu şimendifer ne hızda gider bilemem.
uydu resimleri var bölgenin attım ama ereğli sayfasında.
....................................
hekimhandan da iyi para gelecek işletme sahası maden bizimde.750 milyon usdlık yatırımı ataer yapacak .madeni bizden alacağı için ataer rodavans filan olur demiş.nisal 100 ton rettim al şu 15 tonu senin olsun gibi mi ne dediler ben anlamam.sn fedoramca sordu...)
ben açıkcası pek ilgilenmiyorum oradaki madenle. avnikde zaten çok zengin. ermaden ataere angarya yeri bırakmış.ne gelirse işde...vs vs..(ne gelrise derken sonuçta şu an zaten cevheri çıkarıyon divriğiye yolluyon çıkarıp yan daki tesise yollucan ereğli için çifte kavrulmuş . divriği hekimhan arası maden muhtemelen kamyon ve trenle taşınır.neyse hekimhan çok bağlamaz beni.
not:yalnız yine tahminen (maden ocağı yeri belli değil) maden sahası ile suveren istasyonu arası muhtemelen ray döşenir ilerde ama döşenmese bile maden sahası tren istasyonundan 300 metre civarı yukarıda.bakarsın yokuş aşağı kamyonşar boşda bile götürebilir.sadeec boş yukarı çıkarken masraf olur.![]()
her tren yolu gibi vadilerden gidiyor buradaki hatda.(en alçakdan en düşük rakımlı yerden geçiyor. belkide demir cevherini çuvala koysan bir depik atsan vagonun içine düşer
viopda ereğlide var diye uzun yazdım özür dilerim.
not:şimdi baktım bunları yazarken yüzde 2 daha ek zarar yazmış şortlar...demekki çok araştıran değil .....ne diyelim kazanan haklıdır.
not:henüz okumadım ama sadece hekimbaşı çed raporunun 6000 küsür sayfa olduğunu söyliyeyim.ömrüm yeterse okurum(atlaya atlaya).ama ordan gelecek para avnik kadar olmaz neticede tesis bizim değil sadece cevher satacağız.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
bu endeks nasıl artı 2 la.. benim portföydeki hisselerin alayı ekside..
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri