Sayfa 1020/1195 İlkİlk ... 20520920970101010181019102010211022103010701120 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 8,153 - 8,160 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Ohhhhhhhhh
    İran'da Mollaların medresesini yakmışlar.
    Ellerinize sağlık.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Tuncay Bey'in yorumlarini ben begeniyorum. Objektif yaklasiyor hep, problemli noktalari da bulmaya calisiyor (Not: Video'yu seyretmedim).

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Anlayamadim ben olaylari.
    2 dedi füze
    6,2 $ dedi 18 geldi.
    Maaş alıyorlar, dedikleri haber oluyor.. Vb
    Bizim bakkalın tutturma oranı daha fazla..
    Neyi anlamıyorsun ?
    Memento mori

O kismi tamam.

Anlayamadigim bu Sulunun niye Vakif'tan daha guclu durdugu bu sefer. Hatirlarsan gecende Vakif'i tavana kitleyip durdular, bu arkasindan geldi zar zor. Vakif toplu mal, bu ise senelerdir yedi duvele dagitilmis mal.

5. Sıfır bilgim/fikrim var.. 0
    Oyunu kuran ve yakın çevresine sormak gerek..
    Memento mori

6. Arnavutluk mahkemesi T,hodex vurguncusunu Turkiye'ye iade etme kararı vermiş.

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Savaşı sadece Kırım ve Donbas'ın dönüşü bitirebilir..

ne dersiniz ? ülkesi tarumar olmuş, taş taş üstünde kalmamış,sanayii bitmiş, tarım can çekişiyor.sürsürdüğü savaşı ab nin ve abd
    nin desteği ile getirebildi bu güne kadar.başkasının tatrağı ile saçını tarıyor.. hala desteğin süreceğinimi sanıyor nereye kadar

süreceğini düşünüyor acaba ?

savş şu an bitse kaç yıl sürer acaba ülkenin eski haline gelmesi kaça mal olur HALKA BEDELİ NE OLUR ?
    abd para basar verir oraya.

amaç rusyayı yavaşlatmak yada ağır hasarlı duruma getirmek.

%4 ile 2 çeyrek küçülme

İlerde gene ayaklanma planlamak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün G20 Zirvesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada İYİ Parti'ye çağrı yaparak, "Temenni ederiz bir dönüşüm yaparak gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" dedi.

AKŞENER'DEN REST
    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Erdoğan'ın bu sözlerine ilişkin şöyle konuştu:

"Bizi dürtmeye kalkışmış. Sayın Erdoğan’ın yaptığı zikzaklara alıştık. Masaya oturan, açılım yapan, teröriste terörist diyemeyenlerle bir araya gelen kendileri. Biz Erdoğan ve arkadaşlarının yaptığı yerli ve milli tanımına ihtiyaç duyan bir parti değiliz. İYİ Parti çizgisinde kırık olmayan dün neyi savunuyorsa bugün de aynısını savunan insanların partisidir. Dolayısıyla milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında değiliz"

Sayfa 1020/1195 İlkİlk ... 20520920970101010181019102010211022103010701120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •