İhracatçılarda geminin birine binip gittiler galiba
İhracatçılarda geminin birine binip gittiler galiba
Bu kadar satış içn şzin alınmış mıyfı. Bilen var mı?
Konu satış iznini aşmış durumda, bildiğim kadarıyla borsaya kote ettirdiği hisseler için ekstra bir izne gerek yok, olsa bile zor bişey değil alır/almıştır vb.. asıl soru bunun altındaki amaç ne o nu tespit edebilmek..
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakin maliyet dusurmek icin alim blok alim yapmayin..
Yapacaksaniz da soyle yapin
150 birim tl menderesiniz mi var hep 150 birim tl ye cikin disuslerde
9 hissem var en cok bunda tukas odas da para vardi.. 4 taban yememe ragmen dun de baya bir ek yapmama ragmen portfoy bu hafta %0.9 geri geldi eger tek bir menderes olsaydi vay ki vay..
Kesinlikle min 4 max 10 hisse tasiyin
Tahtaci yada firma sahibi baban da olsa tek hisse tasimayin..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size tavsiye veremek haddime değil ama genel geçer kural olarak şunu söyleyebilirim; fiyat düşerken maliyet yapmak, en kötü borsa stratejilerindendir.
Ben de mndrs hisselerimden henüz satış yapmadım(Bugüne kadar satmayı da düşünmüyordum) ama patronun bu şekilde hunharca satışa devam etmesi midemi bulandırmaya başladı. Kendime "Acaba şirketin içini mi boşaltacaklar?" sorusunu sormadan edemiyorum...
Haftaya bu şekilde, hiçbir açıklama yapmadan satışa devam ederlerse, pozisyonumu gözden geçireceğim...
Neyse, hayırlısı olsun artık.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
Maliyet düşürmek dipdeki kağıtlar içindir, zirveden dönen kağıtlarda maaliyet düşürmek akıllaca değil bence.
Bunda yapılacak en iyi şey ölü kedi sıçramasını yakalamak.
Herkese iyi akşamlar...
4..5 sene evvel takibi biraktigim tahtaya tekrar bir miktar ortak olarak döndüm..
Takibi birakmamin sebebi patronun şirketin kari ile ceviz findik falan almasi idi amcasinin oğlunun firmasindan...ne oldu o kuruyemişler takip edemedim🤣
Geri donmemin gerekcesi ise esas faaliyet karinin ciddi artis gostermesi..
2 liradan ayrildigim mendolara 8 li rakamlardan döndum ama ayrildigimda dolar 3.4 tl idi
Su an 18.6 ..
Aslinda daha da ucuzlamis tl olarak 4 katina ciksada..
Bu düşüş ancak bir bedelli sermaye arttirimi ihtimalini getiriyor aklima..
Patron buradan satar
Bedelli parasi hazirlar..
Bedelli yapar kur riski olan finansallarini kapatir
Diye düşünüyorum..
Yoksa bu güzel bilançonun kalici bir yukseliş gostermesi gerekirdi..
Bu arada bildigim kadariyla
Abd ye ihracat yapan dev bir tekstil fabrikasi
Syrmina seracilik diye bir sebze uretim isi
Jeotermal bir enerji yatirimi
Ve tuvturkun ege ortakligi gibi yatirimlari vardi
Satilan terkedilennoldu mu bunlardan
Ya da yeni iş kolu oluşturuldu mu
Ne bileyim...en son 50 milyonluk findik fistik aldik ileride bu is koluna yonelecegiz falan demisti yillar once...
Yer İmleri