Sayfa 787/1024 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    şahsen hiç merak etmediğimi açıkyüreklilikle söyleyebilirim
    Zaten ben de o yüzden mevduatla ilgili olmasına rağmen forumdaşlara sormayı doğru buldum. Akşama demokrasi kazansın.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Zaten ben de o yüzden mevduatla ilgili olmasına rağmen forumdaşlara sormayı doğru buldum. Akşama demokrasi kazansın.
    Sn.rxpu açıkcası ben böyle bir anıyı sizden okumayı isterim, o kadar param yok, kolay kolayda olmaz ama bilgiden zarar gelmez, saygılar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn.rxpu açıkcası ben böyle bir anıyı sizden okumayı isterim, o kadar param yok, kolay kolayda olmaz ama bilgiden zarar gelmez, saygılar.
    Büyük para değil, Avusturya'da hem okuyup hem çalışıyordum, 5000 dolar biriktirmiştim. Bir banka anonim hesap açmayı kabul etti ve james bond vari acaip olaylarda ondan sonra başladı zaten.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Dolarda 3.58'e kadar bir düşüş bekliyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    faizlerde 25-50 baz puan düşüş var.
    iki toplantıda:
    1. swap yapmayın
    2. mevduat yarışına girmeyin.
    denildi hazinecilere.
    bunun yansıması.
    önemli olan bu durumun (sözle yönlendirmenin) ne kadar sürdürülebilir olduğunu anlamak.
    bunları söyledik,12 ye düşürme hedefleri var. bankacılar eylülde 12 hedefi koymuşlar. bu onların işine geliyor çünkü banka karı artacak. bddk bu işin başında baskı inanılmaz.yukarıdan düşüründe ne yaparsanız yapın emirleri yağıyor,MB'de bu işe alet olacak. Emisyonda sınır olmayacak,istenilen faiz oranına gelinceye kadar TL sürülecek. yandaş betoncular aylardır bu işe kafa yoruyor,amaçları mortgage faizini yıllık %9 civarına çekebilmek.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Denizbank 1.8 kilo 14.50
    vakıf temdit 14.60

günlükte vakıf 12 brüt - Denizbank 12.50 brüt ,

garanti 13.75 aylık oranda günlükte 6.75 mim miş
    zor kaçtım ellerinden

bende vakıfta flörtte karar kıldım gibi.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    1) Isvicre eskisi gibi banka hesaplarindaki gizlilige devam edemiyor. ABD kendi vatandaslari adina dava acip agirligini koyunca o is bitti

2) Isvicre inanilmaz pahali bir yer ve buyume potansiyeli TR nin cok cok altinda
    1- o ABD,dünyadaki vergi cennetleri dahil her hesabı görebilir,ama sen Türkiyesin. yani isviçre seni takmaz.bu yüzden bizim zenginler genelde orayı kullanır.

2-evet pahalı ama gelirleride yüksek,bir otobüs şöförü en son 8000 CHF alıyordu,yani onlara göre pahalı değil. ultra gelişmiş bir ülke olduğu için büyüme rakamları haliyle düşüktür. bu sene "küresel inovasyon endeksi" 2017 raporunda dünyanın en yenilikçi ülkesi seçildi.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bunları söyledik,12 ye düşürme hedefleri var. bankacılar eylülde 12 hedefi koymuşlar. bu onların işine geliyor çünkü banka karı artacak. bddk bu işin başında baskı inanılmaz.yukarıdan düşüründe ne yaparsanız yapın emirleri yağıyor,MB'de bu işe alet olacak. Emisyonda sınır olmayacak,istenilen faiz oranına gelinceye kadar TL sürülecek. yandaş betoncular aylardır bu işe kafa yoruyor,amaçları mortgage faizini yıllık %9 civarına çekebilmek.
    Mission İmpossible

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 787/1024 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •