Originally Posted by yaşlı_kurt bugun corbayı cıkardık ıyı haftalar svg Hocam sasada nasıl durdun, bunun bu kadar hareketine çorba diyorsanız ☺️ Yıllardır herkes çorba peşinde koştu durdu, ben danannin peşindeydim, hiç birşey yapmadan kendi kendine geldi. Ytd
Originally Posted by spenc Active hc gunaymis! Sabahlar olmaya, olmuş! Ytd hafta sonu iyi sonlara doğru iyi alım yaptılar ama puslu hava devam ediyor, Hakkımızda hayrlısı
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ... Fortis Fortuna Adiuvat
34,50 zurnanın zırt deliği inş bir daha deneme yapmaz, tutmayabilir ytd
Originally Posted by activex31 34,50 zurnanın zırt deliği inş bir daha deneme yapmaz, tutmayabilir ytd Active hc nerdesin beya, sen zorlu zamanlarda geliyorsun valla. Fredim hc da gözükmüyor 🤕 hafif bir türbülans yaşadı sanırım geçen hafta. Ytd
Originally Posted by spenc Active hc nerdesin beya, sen zorlu zamanlarda geliyorsun valla. Fredim hc da gözükmüyor 🤕 hafif bir türbülans yaşadı sanırım geçen hafta. Ytd valla işler çok yoğun bırakmıyorlar, pusu da bekliyorum, bizim zamanımız geliyor yavaş yavaş. iyi yada kotu ytd
Originally Posted by spenc Active hc nerdesin beya, sen zorlu zamanlarda geliyorsun valla. Fredim hc da gözükmüyor hafif bir türbülans yaşadı sanırım geçen hafta. Ytd buralardayım abi sağda solda ekmek kovalıyorum bu ara böyle takılıyorum 36 dan boşalttık şu endeksin yönü belli olsun hele
Originally Posted by activex31 valla işler çok yoğun bırakmıyorlar, pusu da bekliyorum, bizim zamanımız geliyor yavaş yavaş. iyi yada kotu ytd Sisli havada pusu olmaz, pusuya dusurmesinler sen beklerken. Ytd
Originally Posted by freedım buralardayım abi sağda solda ekmek kovalıyorum bu ara böyle takılıyorum 36 dan boşalttık şu endeksin yönü belli olsun hele Tahtacı bir vagon daha bosatti desene. Tahmin etmiştim su koyverecegini. Hayırlısi olsun fredim hc. Ytd
Forum Rules
Yer İmleri