Sayfa 673/1019 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Viop XLV

1. bist30 kontratı 50 bin liralık pozisyon açıyor bu çok büyük bi tutar, riski çok fazla. yabancı borsalardaki gibi daha küçük tutarlarda bist endeks kontratı alma imkanı olmalıydı bence, yarım, çeyrek kontrat gibi. pay kontratları var biliyorum onlar da taban taban veya tavan gidiyor stop olamıyorsun, kar alamıyorsun, sığ, derdi çok. ben sadece endeksle ilgileniyorum ama 10x çok fazla. bist30 endeksi 1000'lerdeyken sorun yoktu, 5000 olunca pozisyon almaya korkar olduk. bilemiyorum benle aynı düşünen varmı? bir de zamanla küçültmeye giderler mi acaba bölünme gibi yani, bu işin geçmişini bilen arkadaşlar, hiç olmuşmuydu öyle birşey?

bugün gerçekleşen açığa satış işlemlerinde düşüş olmuş, borsanın düşüşünde fırsat da vermediğinden fazla açığa satış düşünülmemiş olmalı, son yarım saatlik yükselişte asıl açık pozisyonlarının açıldığını kapanmayıp yarına taşındığını düşünüyorum!

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Seneye de ağam , paşam dersin Kılıçdaroğlu için...
    Yani Kılıçtaroğlu da akıllı olsun ....Bu kadar mı piyasadan haberi olmaz...Cumhurbaşkanlığına talip ama gel gör ki hisselerden ,enflasyondan bi haber.....Onu bile bilmiyorsa danışmanına sorsun.....

Kripto para dünyasında deprem! Yatırımcılar tedirgin... Herkes güvenilir borsa arıyor
    Dünyanın en büyük ikinci kripto borsasının iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto ekosisteminde deprem etkisi yarattı. Krizin kripto piyasalarında yılın başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı tahmin ediliyor. Uzmanlar ise yatırımcıları likidite konusunda şeffaf olan borsalara yönelmeleri konusunda uyardı.

5. viopun desteklendiğini teşvik edildiğini viopta likiditenin artışının istendiğini düşünmüyorum. Kaldıraçın düşmesi ve taban taban hareketlerinin olması bunu düşünmeme sebebiyet veren durumlar.
    Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.

6. çarşamba günü hektaş tahtasında 51 TL zirve fiyattan oyak holdingin sattığı 33 milyon lot malı oyak yatırım fonları almış.. oyak fonlarının müşterilerine atılmış muazzam bi kazık

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    çarşamba günü hektaş tahtasında 51 TL zirve fiyattan oyak holdingin sattığı 33 milyon lot malı oyak yatırım fonları almış.. oyak fonlarının müşterilerine atılmış muazzam bi kazık
    Fon alım satım detayları ay sonu belli olmuyor mu, oyak fonları olduğu bir yerde açıklandı mı?
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    çarşamba günü hektaş tahtasında 51 TL zirve fiyattan oyak holdingin sattığı 33 milyon lot malı oyak yatırım fonları almış.. oyak fonlarının müşterilerine atılmış muazzam bi kazık
    Alicengiz işi denilen daha farklı bir şey mi olur?
    Bu satış kanunî mi?
    Yok mu buna hukuki bir müeyyide?

Sayfa 673/1019 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •