Arama sonucu : 10492 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Antalya'da, yabancı emlakçı sayısı, yerlileri geçmiş.

https://t24.com.tr/haber/antalya-da-...oluyor,1073962

2.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Antalya'da, yabancı emlakçı sayısı, yerlileri geçmiş.

https://t24.com.tr/haber/antalya-da-...oluyor,1073962
    Mersin'de bir Rus çift tantunici açmış, alışalım bunlara

3.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Mersin'de bir Rus çift tantunici açmış, alışalım bunlara
    Alışmıyorum, alışmayacağım. Dünya vatandaşlığı, hümanistlik vb. söylemler Türkleri köreltmek için özellikle işleniyor. Bu ülkeyi kuran dedelerimiz- ninelerimiz yokluk içinde mücadele vererek can verirken belki de karşı cephede bizim orduyla çarpışanların çocuklarına torunlarına katlanmak zorunda değilim. Kim nereye emek verdiyse orada yaşasın.

4.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Alışmıyorum, alışmayacağım. Dünya vatandaşlığı, hümanistlik vb. söylemler Türkleri köreltmek için özellikle işleniyor. Bu ülkeyi kuran dedelerimiz- ninelerimiz yokluk içinde mücadele vererek can verirken belki de karşı cephede bizim orduyla çarpışanların çocuklarına torunlarına katlanmak zorunda değilim. Kim nereye emek verdiyse orada yaşasın.
    John Lennon'un Imagine şarkısında dediği gibi ben de ülkelerin ve sınırların olmadığı bir dünya hayal ediyorum

5.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    milliyetçilik iyi bişey değildir siz yinede dünya insanı olmaya çalışın

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •