dun aldıgım sasayı bugun satabılırım degılmı
svg
dun aldıgım sasayı bugun satabılırım degılmı
svg
yatırım tavsıyesı degıldır
Günaydın Sasa ,
İnsanoğlu , birbirinden değil önce Allah'tan korkmalıdır , bir gram inancı bile olsa.....
Burada olumsuz , satım için yazı yazan arkadaşların geçmiş forumlardaki yazılarını inceledim.
Bir tanesi war ki , olumsuzluk tellalı........
Aman dikkat edin....... O kendini çok iyi biliyor.
GeS... da bir yazıları var bir yazıları var ; milleti bıktırmış ; sonra da oradan sıvışmış ; JUMPER yaniiiiii
Araştırın , okuyun , kend kararınızı kendiniz veriniz.
Herkese bol kazançlar
Sewgiler
Beetlejuice.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bankalar 10 sene once de bu kadar kar ediyordu dolar bazli. Niye fiyatlari 1/10'a indi? Bankalarin problemi hukumetin ekonomik politikalari. Yani secimle birlikte cycle'in donmesi gerekiyor. O oluyor zannettik, degilmis.
Evet tavan serileri normal. Cunku piyasa degerleri komik. Borsanin kurulusundan beri IMKB10'daki kemiklesmis hisselere otorite mudahale edemez, cunku piyasa dengesi kurulmus. Vadelide yapilan dolandiricilga izin verilmemeliydi, o baska.
Bakalim, bizi attigi gibi ne zaman biz de bunu 30'dan atacagiz. Araligin ilk haftasi hesaplayacagim. Bunu cevirenler onu hesaplamistir, fiyati ve islem hacmini de ayarlar buraya getirdiklerine gore. Sonucta hisseye olan talebi en iyi onlar tartiyordur. Aslinda bu kalsin daha iyi, otekisi haketmiyor. Belki Tezek Fabriklari gider 30'dan.
yatırım tavsıyesı degıldır
Biraz daha baktim. Bundan once Tezek Fabrikalari ve Hektas var 30'dan gidecek. Rovansi alamayacagiz anlasilan. Bakalim Aralik ayinda nasil olacak.
http://share.matriksdata.com/Images/...1045407314.png
225 ve %350 bedelsiz söylentisi gerçekleşti desek, kabaca bir lot 65 liraya düşecek diye hesapladım yanlış hesaplamadıysam ve bence bu yeni yatırımcı çekmek için gene yüksek bir fiyat... Tek düşündüğüm nokta budur ve bence yeni yatırımcı çekmek için en az 50 lira altına düşmeli diye düşünüyorum bölünmeden sonra...
Yer İmleri