Artan

46,66 10 16:43
346,75 9.99 16:42
40,96 9.99 16:41
19,26 9.99 16:43
48,50 9.98 16:43
Artan Hisseler

Azalan

248,40 -10 16:43
29,16 -10 16:43
6,13 -9.99 16:43
138,90 -9.98 16:42
11,66 -9.96 16:43
Azalan Hisseler

İşlem

9.629.546.712,38 16:43
7.232.452.452,70 16:43
6.487.322.692,00 16:43
5.218.138.940,73 16:43
5.166.304.924,00 16:43
Tüm Hisseler
Sayfa 65/143 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon
Arama sonucu : 1141 madde; 513 - 520 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Ortak olduğum şirketimin hem bana hem de ülkemize yararlı olmasını isterim. Kimpur her ne kadar ithal ürün kullansada arge ile değer üretiyor. Bunu yapmasa ülkemiz bu değerli ürünü ithal edip daha fazla döviz kaybı yaşayacaktı. Kmpur'un bu hareketi ile vergi teşviği alıyor. Ben bunu çok önemsiyorum. Satış kısmındaki büyümenin olgunluğa ulaşması durumunda bu ithal hammaddenin de üretimine yatırım yapacağını düşünüyorum.

Sasa hikayesi de böyle başlamıştır. Şirketin ilk hedefi "TR nin 500 milyon $ polyester ithalini önlemek"

Doas'a sahip olup TOGG'un üretiminden rahatsız olan var. Çimento şirketine sahip olup savaşın çıkmasına mutlu olan var. Bu durum beni rahatsız ediyor. Ülkemizle win win durumunda olmalıyız. Parayı ülkemizden değil, diğer ülkemizden kazanmalıyız

2. Diğer ülkelerden*

Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Ortak olduğum şirketimin hem bana hem de ülkemize yararlı olmasını isterim. Kimpur her ne kadar ithal ürün kullansada arge ile değer üretiyor. Bunu yapmasa ülkemiz bu değerli ürünü ithal edip daha fazla döviz kaybı yaşayacaktı. Kmpur'un bu hareketi ile vergi teşviği alıyor. Ben bunu çok önemsiyorum. Satış kısmındaki büyümenin olgunluğa ulaşması durumunda bu ithal hammaddenin de üretimine yatırım yapacağını düşünüyorum.

Sasa hikayesi de böyle başlamıştır. Şirketin ilk hedefi "TR nin 500 milyon $ polyester ithalini önlemek"

Doas'a sahip olup TOGG'un üretiminden rahatsız olan var. Çimento şirketine sahip olup savaşın çıkmasına mutlu olan var. Bu durum beni rahatsız ediyor. Ülkemizle win win durumunda olmalıyız. Parayı ülkemizden değil, diğer ülkemizden kazanmalıyız

Bu hissenin sasa hektaşla beraber hareket etmesi canımı sıkıyor artık onlardan ayrışması lazım negatif yada pozitif farketmez gerçekten yeterki ayrışsın çok sinir bozucu bi olay.

4. Katılıyorum.

Alıntı Originally Posted by Fakirborsaci Yazıyı Oku
    Bu hissenin sasa hektaşla beraber hareket etmesi canımı sıkıyor artık onlardan ayrışması lazım negatif yada pozitif farketmez gerçekten yeterki ayrışsın çok sinir bozucu bi olay.

5. Ft sana iki cevap yazayım

Kmpur sektör lideri ihracat pazarı sağlam
    Hali hazırda fabrika yatırımı devam ediyor
    Hem yurtdışında hem yurtiçinde şuanda
    para devasa şekilde Ar-Ge harcamalarına gidiyor patron güven veriyor o eski halka açılıyım malı ky ye yıkayım emekli olup dünyayı gezeyim modunda değil inanıyorum ki senin benim düşündüğümden çok daha fazlasını şirketin patronu düşünüyor o yğzden sadece üstte saydığım sebeplerden değil her zaman şapkadan tavşan çıkarma potansiyeli olan bir şirket olduğu için pd/dd ve fk bu fiyatlarda Petkim ile kıyaslamışsın senin gibi büyük bir oyuncu böyle komik bir kıyas yapmaz yaparsa mal toplayamadığın için kötüleme yapıyorsun olarak algılarım zaten lot miktarı düşük ve kıymetli bugun tahtadan 1 milyon TL lik alım bile yapmak istesen en az yüzde 2-3 kağıdı yükseltmen lazım bundan dolayıdır ki malını park etmiş yatırımcıyı korkutmak için bunları yazıyorsun diye düşünüyorum çünkü seni eskiden beri tanırım bir çok hissede bunları yaptın evet buradaki çoğu kişiden fazla paran var İsrailli dostların akrabalarında var onlardanda sağlam ilişkilerin vardır saygı duyuyorum ama beni kandıramazsın dediğim gibi herşey fk pd değildir Petkim’in ucuz olması büyük bir hikayesinin olmama sebebidir illa fk pd ye bakacaksan bankalar var 1 in altında gidip ondan alabilirsin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Guzelim sirketin hissesine bak ama normal , guzel aldim, dipten. evt alis yaptim ama tamda dipten alamadim maaelsef neyse ekledik

yapacak bisey yok, burasi turkiye, Spek, millet mallansin diye hareket yaratacak , katlanacaz
    UV ciyiz , bekliyoruz , karda beklemekte sorun yok
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7. Kmpur popüler hisselerle aynı fiyatlanmayı bırak artık. Sen 5 sene sonrasını fiyatlamış şirket değilsin. Art taradı 24fk sın. 4. Çeyrek ile 16 lara ineceksin. Takılma şunlara

8. Ben şirketin hisse hacminin düşük olmasından yanayım. Hisse hacmi düşük ise yatırımcının hisseyi elde tutma süresi yüksek demektir. Bilançoyu bekler ona göre hareket eder. Kontrolmatik'e bakıyorum günde 2 3 kere taban tavan dalgalanıyor.
    Bilinmeyen, göz önünde olmayan şirkete yatırım yapanlar genelde şirketi iyice araştırıp kendince stratejisi olanlardır.
    Bu yüzden KMPUR'un bu hacimsizliğini seviyorum.

Kontrolmatik 200 milyon tl kar açıkladı, günde 2 milyar tl hacim yapıyor. Kardeşim, bi durun yerinizde resmen karın 10 katını 1 günde el değiştiriyorsunuz. İsmen kontrolmatik komisyonundan, 200milyon kadar kar açıklar bu gidişle.

200 milyon kar ettiniz, bi o kadar aracı kurum komisyonuna verdiniz. Neyi bölüşemediniz ? )

Sayfa 65/143 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •