Sayfa 830/1019 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Viop XLV

1. Ayasofya nın diline düşeceğine terste kalırım yada türübünden izlerim daha iyi mi dedin pisyedili abi
    Ben Ayasofya yı ihya edecem
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bozkurt hocam ile uğraşırken pala anektarı paspasin altına koy demişti. Picamayla eğilip anektarı koyarken anam dedim belim incindi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Züpper Vallahi üstelik zarardan kâra döndün vaybe sabırla. Tebrik ederim kardeşim bereketli olsun
    şortların kendisinden kar etmedim abi ama her şort açısımda karşılığında ereğli ve oyakda long yapmışdım ordan kazandık.
    ama çok değil.Tamamen sembolik bir kar edip bıraktım.
    ve çok yıprattı .çok tersde kalmışdım çünkü.

not:yıpranma maddi değil psikolojik.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Baya bi mazut toplamış olması lazım Ayasofya senin için fışkırttıracak az sabret beline kuşak bağla
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bozkurt hocam ya senin şort gidecek incir yaprağıyla dolaşacaksın yada benim picama gidecek. Belinin incinmesi ve anektarı kaybetmende bonus olur. Benden demesi hocaaaaam

6. Bu bizim savaşımız Ayasofya
    ikimizin arasında
    Senin için go go tar tar diye diye makinaya ceton atıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya nın diline düşeceğine terste kalırım yada türübünden izlerim daha iyi mi dedin pisyedili abi
    Ben Ayasofya yı ihya edecem
    Ayasofaya abimizi konya ya bizzat gideceğim ziyaret edeceğim Rabbim ömür verirse bizlere.
    Onun duasını aldım ya yeter bana
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

ne hulkmuş arkadaş tavan yapın kurtuln emanuke..abka dayuma slmlar bu arada zabağnan pankalrı alırlar demiştide inanmamıştınız...

Sayfa 830/1019 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •