Bu sığ düşünce ancak böyle olur.bunlar egitimde pisa sınavındaki basarisizliklarini kabul etmeyip kendi sınavıni duzenleyip 17 bin birinci çıkarinca işin çözüldüğünü düşünüyorlar.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sığ düşünce ancak böyle olur.bunlar egitimde pisa sınavındaki basarisizliklarini kabul etmeyip kendi sınavıni duzenleyip 17 bin birinci çıkarinca işin çözüldüğünü düşünüyorlar.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunları devleti yönetenlere sorarsınız ben kendi fikirlerimi yazıyorum.
Bana göre dövize yatırım diye bir kavram olmamalı, oldurulmamalı.
Prensip olarak, kategorik olarak, felsefik olarak başka ülkenin parasının yatırım aracı olmasına karşıyım.
Size göre bunlar normalse o da sizin fikriniz.
Tartışacak veya heyecanlanacak bişey yok.
Ayakkabı kutularına sığmaz ki .
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Hocam, bende ayni sizin gibi dusunurdum.
Ama bu MB, DCM'leri bir gecede TL.ye cevirdimi ?
Cevirdi.
AB'de calisan gurbetcileri, yok deniz feneriydi, yok simpas'ti, defalarca optuler mi ?
Optuler.
Bunlari yapabilen zihniyet, AB'deki yurttaslardan artik zirnik gelmiyecegini bilmiyorlar mi ?
Bu DCM'lerin TL.ye cevrildigi gunlerde de, bu basit bir konu degil, ulusun gelecegini mahvederler dedik.
Ama kimin umurunda.
Dedigimiz bu.
olaya gel olaya dolar alıyorum diye hainlik yapıyormuşum,bu troll iyice zıvanadan çıktı. kar falan olayın başka boyutu size inat alıyorum hadi gelin durdurun beni,hainliğimi önleyin![]()
Troller dolar alınmamalı yasaklanmalı diyorsa durum vahim demektir....hemen %100 dolara geçmek gerek....troller bile paniklediğine göre durum vahim hemen dolara geçeceğim...![]()
Öncelikle tasarruf yaptığınız için teşekkürler. Yaptığınız tasarrufu bankacılık sisteminde tutarak girişimciye finansman sağladığınızı için tekrar teşekkürler. Keşke herkes tasarruf yapsa
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
O egeli ben değilim
Yer İmleri