Sayfa 793/1024 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Burada daha önce de yazmıştım.
    Ben olsam dövize yatırımı yasaklarım ya da ağır vergiler koyarım.
    Para kazanacağım düşüncesi ile hiçkimse ülkenin ihracat-ithalat dengesi ile oynayamaz böylece.
    Başka bir ülkenin parası bir yatırım aracı değildir, olmamalıdır.
    Sadece ithalat yapacak olanlara dolar alma hakkı verilmeli.
    Liberalizm tapacağımız bir put değil.
    Bu sığ düşünce ancak böyle olur.bunlar egitimde pisa sınavındaki​ basarisizliklarini kabul etmeyip kendi sınavıni duzenleyip 17 bin birinci çıkarinca işin çözüldüğünü düşünüyorlar.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bunları devleti yönetenlere sorarsınız ben kendi fikirlerimi yazıyorum.
    Bana göre dövize yatırım diye bir kavram olmamalı, oldurulmamalı.
    Prensip olarak, kategorik olarak, felsefik olarak başka ülkenin parasının yatırım aracı olmasına karşıyım.
    Size göre bunlar normalse o da sizin fikriniz.
    Tartışacak veya heyecanlanacak bişey yok.

3. Ayakkabı kutularına sığmaz ki .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    o kadar basit değil para bu, kişi değil. döviz girişi olmazsa kuru ekmeğe muhtaç kalırsın. trollerin ne dediğini boşver onların görevi zırvalamak. yok ben dolar alıyorum diye hainlik yapıyormuşum. evet alıyorum hemde %100 aldım. bu kolpacılara inat,üstünede %4,75 faizimi alıyorum . varsa bir derdi olan söylesin ben buradayım.
    Hocam, bende ayni sizin gibi dusunurdum.

Ama bu MB, DCM'leri bir gecede TL.ye cevirdimi ?

Cevirdi.

AB'de calisan gurbetcileri, yok deniz feneriydi, yok simpas'ti, defalarca optuler mi ?

Optuler.

Bunlari yapabilen zihniyet, AB'deki yurttaslardan artik zirnik gelmiyecegini bilmiyorlar mi ?

Bu DCM'lerin TL.ye cevrildigi gunlerde de, bu basit bir konu degil, ulusun gelecegini mahvederler dedik.

Ama kimin umurunda.

Dedigimiz bu.

5. olaya gel olaya dolar alıyorum diye hainlik yapıyormuşum,bu troll iyice zıvanadan çıktı. kar falan olayın başka boyutu size inat alıyorum hadi gelin durdurun beni,hainliğimi önleyin

6.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Bunları devleti yönetenlere sorarsınız ben kendi fikirlerimi yazıyorum.
    Bana göre dövize yatırım diye bir kavram olmamalı, oldurulmamalı.
    Prensip olarak, kategorik olarak, felsefik olarak başka ülkenin parasının yatırım aracı olmasına karşıyım.
    Size göre bunlar normalse o da sizin fikriniz.
    Tartışacak veya heyecanlanacak bişey yok.
    Valla sizin anlayan yerleriniz bozuk olmali.

Enerjiyi dolarla aliyorsunuz.

Dolari ABD basiyor.

Cok mu zor bunu anlamak.

Hala israr ediyorsunuz.

7. Troller dolar alınmamalı yasaklanmalı diyorsa durum vahim demektir....hemen %100 dolara geçmek gerek....troller bile paniklediğine göre durum vahim hemen dolara geçeceğim...

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    o kadar basit değil para bu, kişi değil. döviz girişi olmazsa kuru ekmeğe muhtaç kalırsın. trollerin ne dediğini boşver onların görevi zırvalamak. yok ben dolar alıyorum diye hainlik yapıyormuşum. evet alıyorum hemde %100 aldım. bu kolpacılara inat,üstünede %4,75 faizimi alıyorum . varsa bir derdi olan söylesin ben buradayım.
    Öncelikle tasarruf yaptığınız için teşekkürler. Yaptığınız tasarrufu bankacılık sisteminde tutarak girişimciye finansman sağladığınızı için tekrar teşekkürler. Keşke herkes tasarruf yapsa

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

Sayfa 793/1024 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •