Sayfa 910/1019 İlkİlk ... 4108108609009089099109119129209601010 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Viop XLV

1. rahat olun ben shorttayım düşmez.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Endeks sayım iptal gibi gözüküyor .
    ustam ben sayımcıları kuşlu sitede kip ediyorum baya çeşitlilik var

Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    rahat olun ben shorttayım düşmez.
    Ohh rahatladım birden saol hocamsorması ayıp kaç kontrat var yani palanın fikrini etkıleyecek kadar mi?

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hükümet değişirse bu borsa hakkında çok kitaplar yazılacak.
    Muharrem İnce de dedi geçen gün , şu iktidar bir devrilsin borsayı balon gibi şişiren manipülasyoncuların hepsi ağır yargılanacak dedi..

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    geçen hafta blackrock yüksek icra kurulu toplanmış, sasa masaya yatırılmış.. larry fink bu kağıdı ilk 100 içinde görmek istiyorum diye net konuşmuş, bunun anlamı minimum 200 milyar dolar piyasa değeri demek, yani hisse başı 90 dolar.. bana toplantının deşifresini yollayan arkadaş merkezi haberalma teşkilatına çalışan çocuklıuk arkadaşım -kimseye söyleme, özellikle tvitrede sakın dillendirilmesin çünkü ilhan mask duyarsa o da işin peşine düşebilir diye sıkı sıkı tembih etti.. o yüzden bu mesaj burda kalsın, sadece forumdaşlar bilsin, sosyal medyaya yayılmasın, rica ediyorum
    bu yazı başını ağrıtır badem kemal demedi deme
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. sasa patronun açıklamalarını görünce şu başlık aklıma geldi...

Meşhur Sokak Pilavcısı Mehmet Usta Lezzet Sırrını Açıkladı: “Pilav normal, bence siz gerizekalısınız”...

adam açık seçik hisse çok pahalı siz gerizekalısınız demiş...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. bay kemalin dünyaya meydan okuması çok ciddi bi gelişme, medyada yeterince yer bulmadı, yandaş medya engelledi.. bazıları, bunu ingiltere ve amerikadaki mahfillere seslendiği, herşeye rağmen aday olacağı, batıya -haşa- karşı çıktığı şeklinde yorumlandı.. malum, büyükelçiler aday olarak laz müteahhidi tercih ediyor, ömer koç geçen hafta mansura gitti ve -aklından bile geçirme diye tehdit etti

arkadaşlar, dostlar, romalılar, mevzuu böyle değil.. işin arkasında borsa balonu var, bay kemal balonu patlatmak istiyor, iğneyi almış eline, lakin tüsiad daha yeterince mal satamadık, bize 2 ay daha müsaade diye konuşuyor.. yurtdışı fonlar -bizde mal kalmadı, bari açığa satalım diye ödünç mal bulma derdine düştü.. işte 3-aralık diye tarih vermesi bu yüzden, bay kemal bütün oyunları bozmaya geliyor..

Sayfa 910/1019 İlkİlk ... 4108108609009089099109119129209601010 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •