Sayfa 842/908 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Benim anlamadığım konu ihlas hisselerinde olupta Müco nün kazigini yemiş hissedarların aynı zamanda hükümet yanlısı olması.

Kaziği asıl atan adam Müco nunda patronu olan bütün bu olanlara seyirci kalan ve dahi adamla fotoğraflar verip destekleyen kimdi acaba

2.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Daha aldığımız maliyetlere bile gelmediği gibi ihlas şirketlerinde dönen dolapları yaktıkları canları arkada bıraktıkları mağdurları aldıkları ahları benden iyi bilemezsiniz Nick İsminize layık olmaya çalışın dik durmasını bilin oranız buranız oynamasın daima mazlumdan yana ol ki gelecek nesiller seni adam diye hatırlasın..Herkes yatsın kalksın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dua etsin... yatırım,al,sat tavsiyesi değildir...Yeni güne bismillah...
    Ben burada soyguncu ,vurguncu,hırsız mücahit ören ve tayfasının Mhp ,Akp ve Spk tarafında korunup kollandığını ima etmeye çalıştım evet Sayın Cumhur Başkanına dua etsin yoksa başkada dürüst, vicdanlı,merhametli,adaletli,hakkaniyetli,adil hiçbir vatan evladı bu Amerikalı Harami başına müsamaha göstermezdi hak ettiği cezaları fazlasıyla alırdı..Ne ifade etmek istediğimi lütfen yanlış anlamayın..Eski endekse göre 507 bin olmuş vatan haini Amerikalı mücahit Ören'ni şirketlerinin hisse fiyatları hala 1 mangır bu yüzden sürekli kul hakkı yiyen, yatırımcılarını hileli oyunlarla mağdur borsada paralarını gasp eden, Mücahit Ören'e göz yumanlara Allah acıma duygusu,merhamet,sızlayan vicdan ,Hz.Ömer Adaleti nasip eylesin..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 01-12-2022 saat: 10:57.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    % 400 yükseldi diyorsun kendi hesabına kouşuyorsun niye maliyetin 0,60 krş ama ytd..
    İhlas içün %400 yükseldi demedim, bidaha okuyun isterzsseniz.
    Ayrıca maliyeti 1.30 olan için kasımda domates ekme örneğini verdim. Domates mart nisan gibi ekilir. Bilmem anlatabildim mi?

4. Bist'e bakarmısınız bu vatan haini soyguncunun şirketlerinin hisselerinden başka 2 tl'nin altında başkada şirket hissesi varmı 3 yada 4 şirket varsada hepsi aynı tavanın balıkları yazık yaa kanıma dokunuyor bu haksızlık,soygun ama ne yazık ki bir şey yapamıyoruz şikayet etsen kime şikayet edeceksin şikayet mercileri hepsi kendi takımından aynı amaçla aynı kulvarda koşuyor sahada top koşturuyorlar..Bu soyguncu iblislerin şerrinden Allah'a sığınıyorum..ytd..

5. Domates mart nisan gibi ekilir tamam ama o ekim zamanında bedellileri yaptı para kasaları full doldu biz yükselecek artık on milyarlarca para girişi var tüm şirketlerine dedik şeytan ters köşe yapıp şirket hisselerini 0.50-0.60 krş arası yaptı ve yattı kış uykusuna ..Siyasetle çok işi olmayan dürüst şirketlerin patronları ise borsada işlem gören şirketlerinin fiyatlarını hakkaniyetli ve adil bir biçimde olması gereken yüksek fiyatlara taşıdılar..Bu Mücahit Ören 30-40 yıldır yatırımcıların inançlı insanların kanını emiyor ama kimseler bu vatan haini Amerikan vatandaşı şahsı elleyemiyor.. Bu güne kadar kazandığı milyar dolar ve euro'ları dolaylı yollardan yurt dışına kaçırıyor ama hep aynı taktikleri uyguluyor hep zavallıları,masumları,mazlumları,mağdurları oynuyor Sayın Cumhurbaşkanı da bu şahısa inanıp maalesef gerçekleri görmüyor bu benim çok zoruma gidiyor ben bu haksızlığa,adaletsizliğe,hakkaniyetsizliğe daha çok üzülüyorum...Bu kadar aşikar vatandaş soyuluyor alın terleri gasp ediliyorsa hala bu olan haksızlıkları,zulmü göremiyorsanız sonrada (hiç kimse kusura bakmasın) beni kandırdılar demeyiniz...Türk Silahlı Kuvvetleri geçmiş hükümetler'e hain,kalleş Fethullah Gülen ve tayfası (Fetö) için yaptığı uyarıları İhlas Holding Patronları Enver Ören ve Oğlu Mücahit Ören içinde yapmıştı''bu şahıs çok tehlikeli İhlas holding'e ait şirketlere ve patronuna ve oğluna dikkat edin'' demişlerdi ki haksızda sayılmazlardı bizler haklı olduklarını 20 yıla yakındır izliyor görüyoruz...Allah büyük, inşallah gerçek adalet tecelli edecektir.. Resmen kanser oldum bu soyguncuların haksızlıklarından ve ekonomik zulmünden.. Yaptığım eleştiri ve serzenişlerim tamamen iyi niyetle,samimiyetle, haksızlıklar ortadan kalksın diye dile getirmekteyim...ytd..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 01-12-2022 saat: 13:33.

6. ihlas holding'e spk , bist ve patron anlaşmalı,dayanışmalı brüt takasa alıyor tedbir kararı uyguluyorlar adeta hisselerin fiyatlarını frenliyorlar dolaysıyla iştiraklerin İhlas Gazete hariç mesela İhyay ve İhgyo'nun yükselmesinede bir şekilde dur deyip engel,mani koymuş oluyorlar bu nasıl bir haksızlıktır arkadaş bu alavereli işe nasıl müsaade eder vesile olursunuz Devletimin Güzide mercileri ve yöneticileri sizleri ,tüm iyi niyetimle,samimiyetimle,saygımla, hakkaniyetli ,vicdanlı,merhametli düşünmeye,değerlendirmeye davet ediyorum..ytd.

7. Okuyanı ve talebi olmayan gazeteyi yukarı taşıyorlar gibi yükseltmeye hatta İhgyo'nun üstüne atmaya kararlılar galiba görünüş öyle gibi baksanıza İhyay hisse fiyatı ile gazetinin fiyatı arasında makas açıldıkça açılıyor yani anlayacağınız İblisin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor..Allah onun şerrinden bizleri korusun..Amin..Not:Değerli kardeşim,sizler sağ olun...Bilmukabele...

8. Herkese hayırlı cumalar olsun nasıl bir holding miş güya almışım zamanında aldıgımız malıyete bile gelmedi zamanında kayyum atan koza aldın lar dahi nerelere geldi iblis müconun kagıtlarına bak afedersiniz bir tuvalet kagıdından düşük kusura bakmayın insanın canını sıkıyorlar ytd

Sayfa 842/908 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •