Sayfa 19/892 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 145 - 152 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Kim bilir son günlerdeki iki ileri iki geri hareketlerle KY yi yıpratmaya çalışıyor olabilirler.
    Bu kadar geleceği parlak bir firmaya örseleme hareketleri kısa vadede doğal olduğunu düşünüyorum.
    Sabrımızı sınıyorlar.

Syg.

2. ya eski tahtaciyi yolladilar yenisi geldi

yada ayni tahtaci ama is yapisi 180 derece degisti

son 10dk dir kademelre basa basa 2lira dusurmek nedir? tmm mal toplican da, boyle olmaz ki !!!

Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Bu "piyasa yapıcılar"la zayıf yönetmelikleri ve borsa koşullarını istismar eden bazı kurumsalları ve onların maddi çıkarları için planlarını mı kastediyorsun? Yoksa daha gizemli hatta "politik" bir odak mı bunlar? Yoksa tüm bunların iç içe geçtiği daha da komplike bir durum mu var😟 Ayrıca eninde sonunda malum piyasa yapıcıların tercihlerine karşı bizim hissenin kısa vadede vereceği tepkinin ne olacağına dair ön görün var mı? Aklımda deli sorular😆
    https://www.beyazperde.com/diziler/dizi-23992/

Devils dizinin ismi bu diziyi izlerseniz her iki konuda da kafanızı açacaktır.

yani zayıf yönetmelikleri ve borsa koşullarını istismar eden kurumsallar ile politik vs olayları iç içe anlatan kafa açan bir dizi kafanızdaki sorulara cevap gelecektir.

Gesanın beklentileri devam etmekte ve bu beklentiler oluşana kadar buradayım. buralarda fiyat vermek yönlendirmek çok etik değil ve dahası tahta yapıcıların buraları kontrol edip insanların beklentisini belirleyip ona göre bir plan yapabilirler kim olsa bunu yapar bir şekilde yani doğanın kanunu büyük balık küçük balığı yer

biz burada yem olmadan kaçmaya çalışan küçük balıklarız

beklentileri devam ediyor ve içinde durmaya devam ediyorum.

şu bir gerçek beklenti satın alınır gerçekleşince satılır
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. 9 Aralık'ta cezalar bitiyor

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    https://www.beyazperde.com/diziler/dizi-23992/

Devils dizinin ismi bu diziyi izlerseniz her iki konuda da kafanızı açacaktır.

yani zayıf yönetmelikleri ve borsa koşullarını istismar eden kurumsallar ile politik vs olayları iç içe anlatan kafa açan bir dizi kafanızdaki sorulara cevap gelecektir.

Gesanın beklentileri devam etmekte ve bu beklentiler oluşana kadar buradayım. buralarda fiyat vermek yönlendirmek çok etik değil ve dahası tahta yapıcıların buraları kontrol edip insanların beklentisini belirleyip ona göre bir plan yapabilirler kim olsa bunu yapar bir şekilde yani doğanın kanunu büyük balık küçük balığı yer

biz burada yem olmadan kaçmaya çalışan küçük balıklarız

beklentileri devam ediyor ve içinde durmaya devam ediyorum.

şu bir gerçek beklenti satın alınır gerçekleşince satılır
    Dizi önerisi için teşekkür ederim. Belki çok basit gelebilir ama şöyle bir sorum olacak: Şimdi bu "tahtacı" denilen yani elindeki malın büyüklüğüyle hisseye istediği ayarı verebilecek olanla bir kişi mi yoksa kurum mu kastediliyor? Mesela dökümde İnfo görünüyor ya bu "şüpheli" hareketleri (tahtacı işleri yani) info kendi kurumsal çatısında şirkete ait bir tür öz alım-satım mı yapıyor yoksa info'yu aracı kılan bireysel bir şahıs(birkaç şahıs ya da)mı bu işi götürüyor?

6. bu tekniğe göre 238 trend desteğinin üzerine çıkma çabası var...diğer göstergeler aslında bayağı olgunlaşmış...tepki vermeye çok musait bir duruma geldi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Dizi önerisi için teşekkür ederim. Belki çok basit gelebilir ama şöyle bir sorum olacak: Şimdi bu "tahtacı" denilen yani elindeki malın büyüklüğüyle hisseye istediği ayarı verebilecek olanla bir kişi mi yoksa kurum mu kastediliyor? Mesela dökümde İnfo görünüyor ya bu "şüpheli" hareketleri (tahtacı işleri yani) info kendi kurumsal çatısında şirkete ait bir tür öz alım-satım mı yapıyor yoksa info'yu aracı kılan bireysel bir şahıs(birkaç şahıs ya da)mı bu işi götürüyor?
    kurumsal bir yapı da olabilir bir şahıs ta olabilir belki de şirket kendi yönetiyordur. bunları bilmemiz zor Bilmemiz için çok büyümemiz lazım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by karayel99 Yazıyı Oku
    9 Aralık'ta cezalar bitiyor
    ben 10 aralıkta diye biliyorum...o gün de cumartesiye denk geldiği için tam anlamı ile 12 aralıkta bitiyor biliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 19/892 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •