Kim bilir son günlerdeki iki ileri iki geri hareketlerle KY yi yýpratmaya çalýþýyor olabilirler.
Bu kadar geleceði parlak bir firmaya örseleme hareketleri kýsa vadede doðal olduðunu düþünüyorum.
Sabrýmýzý sýnýyorlar.
Syg.
Kim bilir son günlerdeki iki ileri iki geri hareketlerle KY yi yýpratmaya çalýþýyor olabilirler.
Bu kadar geleceði parlak bir firmaya örseleme hareketleri kýsa vadede doðal olduðunu düþünüyorum.
Sabrýmýzý sýnýyorlar.
Syg.
ya eski tahtaciyi yolladilar yenisi geldi
yada ayni tahtaci ama is yapisi 180 derece degisti
son 10dk dir kademelre basa basa 2lira dusurmek nedir? tmm mal toplican da, boyle olmaz ki !!!
https://www.beyazperde.com/diziler/dizi-23992/
Devils dizinin ismi bu diziyi izlerseniz her iki konuda da kafanýzý açacaktýr.
yani zayýf yönetmelikleri ve borsa koþullarýný istismar eden kurumsallar ile politik vs olaylarý iç içe anlatan kafa açan bir dizi kafanýzdaki sorulara cevap gelecektir.
Gesanýn beklentileri devam etmekte ve bu beklentiler oluþana kadar buradayým. buralarda fiyat vermek yönlendirmek çok etik deðil ve dahasý tahta yapýcýlarýn buralarý kontrol edip insanlarýn beklentisini belirleyip ona göre bir plan yapabilirler kim olsa bunu yapar bir þekilde yani doðanýn kanunu büyük balýk küçük balýðý yer
biz burada yem olmadan kaçmaya çalýþan küçük balýklarýz
beklentileri devam ediyor ve içinde durmaya devam ediyorum.
þu bir gerçek beklenti satýn alýnýr gerçekleþince satýlýr![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
9 Aralýk'ta cezalar bitiyor
Dizi önerisi için teþekkür ederim. Belki çok basit gelebilir ama þöyle bir sorum olacak: Þimdi bu "tahtacý" denilen yani elindeki malýn büyüklüðüyle hisseye istediði ayarý verebilecek olanla bir kiþi mi yoksa kurum mu kastediliyor? Mesela dökümde Ýnfo görünüyor ya bu "þüpheli" hareketleri (tahtacý iþleri yani) info kendi kurumsal çatýsýnda þirkete ait bir tür öz alým-satým mý yapýyor yoksa info'yu aracý kýlan bireysel bir þahýs(birkaç þahýs ya da)mý bu iþi götürüyor?
Yer Ýmleri