Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ben teknikçilikten gelmeyim dostum..2015 yılına kadar da teknikçiydim..sonra baktım ki yıllar geçiyor ama bir arpa boyu yol alamıyoruz o zaman da mardin dostumun ağır telkinleri ile temelciliğe merak saldım...temele dayanarak yaptığım işlemlerden de elhemdüllilah çok kazandım....2015 yılından beridir teknikte artık kendimi geliştirmedim...bu biraz da körelmiş halimdir...şu anda teknikte kendimize yetecek kadar bilgimiz var...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
doğrudur 12. sinde bir ceza gelmezse eğer tahta normale dönüyor.
1.5 aydır kredili işlemlere yasak bir tahtamız var. 1.5 ay da öz malı ile alım yapan yatırımcılar kredi kullanmak isterler ise tahtaya yeni nakit akışı gelecektir.
1.5 aydır alan yatırımcılar öz parası ile alım yaptı bunun kredisini kullanmak isterseler ise tahminim 12 aralıktan sonra yeni likitide ile yukarı ivmelenmesi.
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve
Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. ile Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında 01/12/2022 tarihinde ''SIEMENS
AG lisanslı SIVACON S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panoları Üretimi'' konusunda
partnerlik anlaşması imzalanmıştır.
2027 yılı
sonuna kadar artan miktarlarda yapılacak üretim sonunda elde edilen ürünlerin
yurtdışına satışı hedeflenmektedir.
Gelişmeler
ile ilgili olarak kamuoyu ve yatırımcılarımız bilgilendirilecektir.
Saygılarımızla,
Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. ile Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında 01/12/2022 tarihinde ‘'SIEMENS AG lisanslı SIVACON S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panoları Üretimi'' konusunda partnerlik anlaşması imzalanmıştır.
2027 yılı sonuna kadar artan miktarlarda yapılacak üretim sonunda elde edilen ürünlerin yurtdışına satışı hedeflenmektedir.
Gelişmeler ile ilgili olarak kamuoyu ve yatırımcılarımız bilgilendirilecektir.
Saygılarımızla,
hayırlı olsun![]()
Vaaaaooooovvvvv Siemens ile ortaklık.
Yer İmleri