Sayfa 23/902 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 7215 madde; 177 - 184 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Bu sefer kırdı galiba zinciri...

Syg.

2.  Alıntı Originally Posted by KARDELEN 54 Yazıyı Oku
    Anahtarın kimde olduğunu kimse bilemez Sayın Kwon3...
    işte gizli zengin dostumuz....anahtarlar belki de kardelen dostumuzdadır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. eyvallah kekocan,ama senın orada hep bır koltuğun olur ,en babasından !!!

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gerçekten de güzel gidiyor dostum..tebrikler...dostum sattığında burayı unutma... biliyorsun yeni reisimiz sen olacaksın...şimdiden koltuktan kalkıp bir bakım yaptırayım...sen buraya uğurlu geleceksin...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by KARDELEN 54 Yazıyı Oku
    Anahtarın kimde olduğunu kimse bilemez Sayın Kwon3...
    o zaman çekın gaalerıye arabaları hepsını bırden toplayacağız yapacak birşey yok siz istedınız

gesanımızda hareketlendı ,bu sefer farklı olacak gıbı ,,bol kazançlar,,buradakı sabırlı arkadaşlar hepsı fazlasıyla hakedıyor..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku

eyvallah kekocan,ama senın orada hep bır koltuğun olur ,en babasından !!!
    yok yok ben artık koltuğumdan umudumu kestim...benim koltuk kesin gidecek...ben en iyisi marangozdan küçük bir iskembe yaptırayım..bir köşede artık otururum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yok yok ben artık koltuğumdan umudumu kestim...benim koltuk kesin gidecek...ben en iyisi marangozdan küçük bir iskembe yaptırayım..bir köşede artık otururum...
    o zaman sana çaylar benden,beleş istedığın kadar,,çaycı abınıze bakın tükanın çaycısı da baddoğ,çakıraga bırde eskı çaycımız karadam ,,çok yüklenme keratalara çok çay ısteyip yorma,hemen kaytarırlar

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    işte gizli zengin dostumuz....anahtarlar belki de kardelen dostumuzdadır...
    Eyvallah Üstadım ama öyle bir söylemde asla bulunmam, burada çok değerli ve sabırlı ortaklarım olduğunu biliyorum.
    Bu da sabrımı ve şevkimi arttırıyor...

Syg.

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    o zaman sana çaylar benden,beleş istedığın kadar,,çaycı abınıze bakın tükanın çaycısı da baddoğ,çakıraga bırde eskı çaycımız karadam ,,çok yüklenme keratalara çok çay ısteyip yorma,hemen kaytarırlar
    çakır değil miydi dükkan sahipleri...hani o pala bıyıklı adam...

Sayfa 23/902 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •