Sayfa 137/180 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. teknosa enerji ,gıda, engamesinden hala doğru dürüst fark edilemedi..fark edilseydi şimdiye kadar twiteer fenomenleri çoktan dile getireceklerdi.. hayırlısı ile şöyle sabancılar teknosa kanalı ile ges işlerine girse !!! ve tüm borsa alemi onu tanımaya başlasa !! .. sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Tknsa haber yollayana kadar bayağı yol gidecektir ne zaman kap düşer o zaman rokete bağlar 3 haneleri görürüz endekse sıkıntı olmazsa daha 3 ay önce 10 larda idi *3 yaptı belki 2 aya 3 haneli olur ytd.

3. Bizimkisi hafiften canlılık emaresi göstermeye başladı

4.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Tknsa haber yollayana kadar bayağı yol gidecektir ne zaman kap düşer o zaman rokete bağlar 3 haneleri görürüz endekse sıkıntı olmazsa daha 3 ay önce 10 larda idi *3 yaptı belki 2 aya 3 haneli olur ytd.
    lafın tamamı delilere söylenir...borsada da kap ları ancak önünü görmeyenlere gönderilir...kaplar gelinceye kadar gerçekten de teknosa güzel bir yol alacak...güzel işaretler var teknosada...bu gün yakından izleyenler ak yatırımın da güzel mal yüklendiğini söylüyorlar...hayırlı uğurlu olsun diyorum ben..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Bizimkisi hafiften canlılık emaresi göstermeye başladı
    güzel hareketlilik var gerçekten de ..şu 30,00 psikolojik direncimizi de geçersek direk dolar bazlı direncimize yol alırız...sabır etmeyi bilmeyenler bu borsada zor ekmek yer...tavan tavan gitmesine de gerek yok..aza razı olmayan çoktan mahrum kalır...olası bir ges haberi zaten özlediğimiz tavanları beraberinde getirecektir...yılların acısını teknosa çıkarmaya başlıyor...tam 10 yıldır yatıyor hisse..

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    lafın tamamı delilere söylenir...borsada da kap ları ancak önünü görmeyenlere gönderilir...kaplar gelinceye kadar gerçekten de teknosa güzel bir yol alacak...güzel işaretler var teknosada...bu gün yakından izleyenler ak yatırımın da güzel mal yüklendiğini söylüyorlar...hayırlı uğurlu olsun diyorum ben..
    en iyi alıcı ak yatırım sabancı kendi kağıdını alması manidar toplandıkça aşağı yukarı hızlı hareketi kolaylaşıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    en iyi alıcı ak yatırım sabancı kendi kağıdını alması manidar toplandıkça aşağı yukarı hızlı hareketi kolaylaşıyor.
    ben de bu yönden zaten ak yatırıma ayrı bir değer biçtim...sabancılardan da bazı kokular çevreye yayılmış ve bu yüzden içeriden bilgi alanlar artık alıma gelmiş olabilirler...teknosada güzel gelişmeler oluyor...sabır sabır sabır...

8. Muhtemelen fonlar toplamaya devam ediyor.. edecek de.. yakında sıra bizim mallara gelmesinde

Sayfa 137/180 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •