Sayfa 40/903 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 313 - 320 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Hala umut var bugün için.

2. Satan sattı galiba Fenerbahçeli 😀😀

3. Eksi kapatırsa hiç şasmam...

4. arkadaşlar almanyada kurulacak şirket europowerin altında kurulacak...biz europowerin %55 ine sahibiz...eğer ki direk europowe altında olursa payımız %55 olur..ama kalkıp panel fabrikası gibi bir paylaşım yaparlarsa en kötüsü %33 üne sahip oluruz...acaba nasıl yaparlar...??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar almanyada kurulacak şirket europowerin altında kurulacak...biz europowerin %55 ine sahibiz...eğer ki direk europowe altında olursa payımız %55 olur..ama kalkıp panel fabrikası gibi bir paylaşım yaparlarsa en kötüsü %33 üne sahip oluruz...acaba nasıl yaparlar...??
    Bu kadar haberden sonra eurowower almak biiaz zor buyukler yagmalar bize sapı kalır nacizane herkes elindekini kıymetini bilsin derim yaşasın GESAN...

Artık tahtacının hareketleride umrumda degil kıcını yırtsın dursun banane...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Ağzımı bozayim bu kez tahtacimiz tam bir yavsak şu katılmamış bir yavsak

7.  Alıntı Originally Posted by DrWho Yazıyı Oku
    Ağzımı bozayim bu kez tahtacimiz tam bir yavsak şu katılmamış bir yavsak
    Bunu 3.kez yaşamak istemiyordum 10 gün içinde. Ya cidden sosyal medyada tepki verilmeli bu kadarı olmamali. Biz neye göre yatırım yapcaz

8. Çılgın haberler ama bam bam değiliz. Yani haberler sonsuz olmayabilir en güzel haberlerle şu an 400 olsak sasirmazdim inanin

Sayfa 40/903 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •