Arama sonucu : 2050 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Brüt gelmiş hoş gelmiş bugun ki mal toplamak için yapılanları görünce brüt iyi oldu hoş oldu satıp alttan alırım dur ky yi bir korkutayım elinden malı alıp uçurayım gibi Bizans oyunları olmayacak spk dedi ki yatırımcı olmak isteyenler alsın oynamak isteyenler başka kapıya satılan lotun geri alınmayacak olması 1 lotu bile daha önemli hale getiriyor ki bu fiyata olumlu etki edeceğini düşünüyorum hacim azalacak ve gerçek yatırımcılar kalacak ben tavan açacağını ve tavan kapatacağını düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Brüt gelmiş hoş gelmiş bugun ki mal toplamak için yapılanları görünce brüt iyi oldu hoş oldu satıp alttan alırım dur ky yi bir korkutayım elinden malı alıp uçurayım gibi Bizans oyunları olmayacak spk dedi ki yatırımcı olmak isteyenler alsın oynamak isteyenler başka kapıya satılan lotun geri alınmayacak olması 1 lotu bile daha önemli hale getiriyor ki bu fiyata olumlu etki edeceğini düşünüyorum hacim azalacak ve gerçek yatırımcılar kalacak ben tavan açacağını ve tavan kapatacağını düşünüyorum
    Hocam birebir aynı dusuncedeyim.alfas ayı olur aralik ayı 4 kat yatırım ve son bilanço 9 milyar değer şu anda parlıyor.en az 400 TL olsa yine diğerlerinin yarısına ulaşmıyor.cok güzel günler yakin

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •