Cefalı abim cefaks buraya takas attığına göre, durum izlenebilir hale gelmiş demektir.
Eh sevgili palmet te grafik desteği yapıyorsa. Sessizce köşeden izlemek düşer.
Merhaba ex aşkım OYAKC
sevgiler saygılar abiler
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Son düzenleme : palmet; 03-12-2022 saat: 19:26.
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının açıklaması şöyle:
KOCAELİ ili IZMIT, ilcesi Körfez Mahallesi, 5201 Ada, 2 Numaralı Parsel mevkiindeki OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş - İzmit Hazır Beton Tesisi Şubesi tarafından yapılması planlanan Hazır Beton Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince Hazır Beton Tesisi Kapasite Artışı projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
ANKARA il BEYPAZARI, ilce DİBECİK MAHALLESİ (132 Ada, 29-30-31-33-34-35 Parsel) mevkiinde OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI A.Ş. tarafından yapılması planlanan GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (97,8 MWe / 115,5 MWp, 115.65 ha) VE ENERJİ İLETİM HATTI (154 kV, 1,8 km) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve başvurunun ÇED Genel Formatına uygun hazırlandığı anlaşılmış olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlatılmıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar, süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler ANKARA Valiliğine (Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) veya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına gönderilebilir.İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esad sorumlu davranırsa, [Türkiye'nin] güvenlik kaygılarını giderirse, siyasi sürecin ilerlemesine izin verirse, Suriye halkını korursa ve bölgesel barış ve güvenliği sağlarsa Erdoğan [Esad'la] görüşmeye bir şans vermeye hazır.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri