Sayfa 29/1011 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçimden sonra iktidar değişikliği olursa en büyük sıkıntı rakı balıkla, türbanlının Kürt ile Türkun aynı anda nasıl yaşayacağıni merak ediyorum. Sözcü gazetesine bakarsan türbanlılar Arabistan'a gitsin mantığı ben rakı balık içen adama saygı gösteriyoruz ona saygı gösteriyorsam o da benim kılık kıyafetime karışmamali. Önemli olan ne yiyip içtiğin, ne giydiğin değil. Önemli olan dürüst ülkeyi seven biri olman. ABD ve Avrupa'da budist Hindu kıyafeti ile polislik yapan insanlar var. Eğer biz yediğimize içtiğimize kılık takılırsak seneye seçim olur.
    Zaten seçimden 1.5 sene sonra erken seçim olacak )
    bu ekonomik krizin altından hiç bir iktidar kalkamaz. Krizin büyüklüğü heniz anlaşılabilmiş değil. Bu krizden çıkmanın tek yolu bu iktidardakiler ve her yandaşın yurt içi yurt dışındaki mal varlığına el koymakltır. Bunu yapabilecek iktidar adayı var mı? Diyelimki yaptılar, gelen parayı kendi hesaplarına geçirmeyeceğinin garantisi var mı?
    Hep eceviti örnek veririm. Mangırsız öldü ama etrafındakilerin yedikleri, tmm bunlar kadar olamsada Hırsızdı işte, bu ülkenin %80 i hırsız, kalanlarda ataist oldukları için çalmıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ataist olduğu için çalmazmış
    Cidden güldürdün beni.Sen bu topikte yenisin.

Bak bakayım,seri katiller,tarihe mal olmuş kitlesel katliam yapanlar,seri tecavüzcüler neymis?

Belli başlı büyük durum işleyenler arasında anket yap..Bak hangi ekol fazla.oran olarak

Vicdan,etik,ahlak kumun uzerindeki engel kadar ikna edici oluyor.

forumu meşgul etmeme namına şimdilik bu kadar.

99 da dürüst diye ecevit i seçtik.
    Sağ olsun ülkenin içinden geçti..
    Kendi yememiş olabilir.
    Zaten dürüstlükte kendin ile değildir..
    Başkasının da yemesine izin vermeyeceksin. Kötülüğe de karşı olacaksın. İyilik yetmez.
    Sağ kolu hüso vardı...
    Ne güzel hesap halka kaldı

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Zaten seçimden 1.5 sene sonra erken seçim olacak )
    bu ekonomik krizin altından hiç bir iktidar kalkamaz. Krizin büyüklüğü heniz anlaşılabilmiş değil. Bu krizden çıkmanın tek yolu bu iktidardakiler ve her yandaşın yurt içi yurt dışındaki mal varlığına el koymakltır. Bunu yapabilecek iktidar adayı var mı? Diyelimki yaptılar, gelen parayı kendi hesaplarına geçirmeyeceğinin garantisi var mı?
    Hep eceviti örnek veririm. Mangırsız öldü ama etrafındakilerin yedikleri, tmm bunlar kadar olamsada Hırsızdı işte, bu ülkenin %80 i hırsız, kalanlarda ataist oldukları için çalmıyor
    Abi bana versinler çaldıkları kuruşu geri alırım. Gece gündüz rüyamda bunun planını yapıyorum. En son ki rüyamda ilk TÜİK dekini astım öbürleri ötmek için sıraya girdi. Hepsinin tüm ailesini ayrı ayrı topladım.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ataist olduğu için çalmazmış
    Cidden güldürdün beni.Sen bu topikte yenisin.

Bak bakayım,seri katiller,tarihe mal olmuş kitlesel katliam yapanlar,seri tecavüzcüler neymis?

Belli başlı büyük durum işleyenler arasında anket yap..Bak hangi ekol fazla.oran olarak

Vicdan,etik,ahlak kumun uzerindeki engel kadar ikna edici oluyor.

forumu meşgul etmeme namına şimdilik bu kadar.
    Sıkıntı yok en azından çalmıyorlar, diğerlerinin önemi yok şuan en önemli konu hırsızlık. Yedi bitirdi bizi. Gerisi önemsiz. Bak siz bile hırsız diyememişsin, diğerleri fasa fiso.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ecevit,kendisi yemedi.Kendisi toros,renault arabaya bindi.Ama emrindeki binlerce bürokrat lüks arabaya bindi.O münzevi hayatı anlamlı olmadı.

Lider önce kendisi mütevazı yaşayacak ama mutlaka bunu kamuda da göstermeli.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Benim CB adayım sosyete çifitçisi diye adı geçen Sencer Solakoğlu dur. Ondan daha iyi o koltuğudoldurack kimseyi tanımıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sözün özü, bence sorun bizde.Boyle düşe kalka gideceğiz

Hangi lider gelirse gelsin.Bir ara olumluyuz.sonra gummmmm

Akp 2007/2013 harika yıllarmış.ekonomik olarak...Ama kardeşimize tam yetki verince oluşan tablo bu

Sayfa 29/1011 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •