Sayfa 1101/1195 İlkİlk ... 1016011001105110911099110011011102110311111151 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 8,801 - 8,808 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yetmez ama evetçiler kimlerdi
    Yobazlar
    Ayrılıkçı kürtler
    Fetöcüler
    Her ne olursa iktidarı tekk elden yönetmek isteuen akp liler
    ve akp lilerin demokrasi araç değil amaç olduğunu düşünen hümanist solcu salaklar
    Mesela altanlar vs gibi çift taraflı görüşlüler gibimi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Bu savaş Çin’de sömürge çıkarlarına sahip Batı Dünyası’nın da desteğini alarak uzatılmıştır. Kuomintang lideri Çan Kay Şek, bir yandan Japonların ilerlemesini önlemeye çalışırken diğer yandan da komünistlerin kökünü kazımaya çalışmıştır. Bu savaşlarda Japon ordusunun göz yaşartıcı gazı midori (yeşil), hapşırmacı gazı aka (kırmızı) ve hardal gazının kullanılmıştır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Japon askerler Çinli asker ve sivillerden intikam alma ateşiyle yanıyor ve hiç tereddüt etmede
    n Nanking’e yürüyordu. Askerleri memnun eden bir diğer konu ise komutanlarından “diledikleri gibi yağma ve tecavüz yapabileceklerinin” sözünü almış olmalarıydı.
    Japonlar resmi olarak savaş açıklamasında bulunmamışlardı. Bir savaş başlattıklarını saklamak istiyorlardı. Çünkü bu Amerika’nın kulağına giderse, kendilerine özellikle savaş malzemeleri konusunda büyük ambargolar uygulanır ve bu da onların savaşı kaybetmesine sebep olurdu. Çin, her ne kadar ordularını hazırlasa da, savaş ilanı olmadan Japonların kendilerine saldıracaklarını düşünmemişlerdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    He bunlar statd da çöp toplamış ,la bunların yaş ömrü 76.Hepsi işin içinde .Kimse maval okumasın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Mesela altanlar vs gibi çift taraflı görüşlüler gibimi ?
    Ali Nesin de var.zabıtlı,çetelesi var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Güzel bir söz var şerri ülkelerden avrupaya kaçan müslümanlar gittikleri yere şeriat getirmek için uğraşırlarmış.
    Şeriat getirir,getirmez onu bilmemde,ama bildiğim almanyada öğrenciyken cami kapılarında bağış dilenen yobazları bilirim,sorduğumda,gardaşım ecnebi elinde yokmu olalım,o zaman ülkenize gidin dediğimde yok olmaz aklıma geldide

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Ali Nesin de var.zabıtlı,çetelesi var.
    Çok varda ondan vs diye belirttim...birini çok iyi bilirim 79 senesinde,amcası orman bakanıydı bana borcu vardı,bana şunu demişti bu ankara sokakları ne zaman proletarya destekçilerimizin eline geçerse o zaman öderim dedi,peki dedim sen ona inanıyormusun söyle baktı ve devam ettim dünyada 2 büyük güç var,rusya,abd,çin onların içinde zayıfı olanıydı maoculuk vs,bu iki güçler dünya halkını karıştırır,bunların hiçbiri bizi bağlamaz,biz Türküz,Türkünde düşmanı çoktur hep bizi yıkmaya çalışmışlardır bu işte böyledir,peki bize neden ışık yakıyorsun dediğinde abd'ci mhp'den ayrısınız,ben sistemin bazılarını savunuyorum emekçilik bakımından onların emri ile ülkemizi karıştırdığınızdan değil...tabiki o zamanlar bize abd ambargo uyguladığından onlara kızamıyorumda,o zamanın gençliği bir boşluk içindeydi,çünkü Atatürkçü çizgiden çıkmışlardı darlık yüzünden,işte yoklukta böyle bir şeydir,ama liberal odaklı solcular bunun dışındadır çıkarcı olduklarından yanar dönerdir,bizdekilerde zamanında akı destekleyip dışarıya tüğmüştür,hani zatın biri zamanında bolluk vardı diyorya,zaten hiç bolluk olmadı ülkeye abd krizinde oluk gibi para aktı akda har vurup harman savurdu para uygun yerlere gitmedi,ben buna devamlı John Perkinsten örnek veririm ve sonra geldiği gibi ait olduğu yere gitti yatırımcısıylan geride enkaz kaldı,buna neden olan RTE payıda büyük kendi kafasına göre rejim yıkma peşine düştüğü için,nede olsa bob başkanı,neyse konu uzar gider...bilinçli dürüst insanlar hep mücadele içindedir dünyada bu mevzular yüzünden,bir elin parmakları gibiyiz dünyada ülkemizde

Sayfa 1101/1195 İlkİlk ... 1016011001105110911099110011011102110311111151 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •