Sayfa 732/1044 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Teşekkürler Sayın T/A

Teknik açıdan bakılır mı bilmem ama bir de SOKM bakabilir misiniz.
    Malum gündemde olan olaylar yüzünden pek olumlu görünmese de elimize yapıştı bir kere.

2. Günaydın üstad

Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sayın T/A

Teknik açıdan bakılır mı bilmem ama bir de SOKM bakabilir misiniz.
    Malum gündemde olan olaylar yüzünden pek olumlu görünmese de elimize yapıştı bir kere.
    SOKM...

Dediğiniz gibi güncel haberler hisselere kısa vadede çok fazla etki edebiliyor. Fakat uzun vadede yolunu değiştiremez...

Biz yine de şu anda kısa vade bakalım. Çünkü içerisinde bulunduğumuz anlar riskli günler içeriyor...

22.74 seviyesinin altına sarkarsa düşüş derinleşebilir. İlk durak 20.6x seviyesidir...

Haftalık görüntünün de olumsuz seyretmesi ile yeni alım zaten düşünülemez. Elinde olanlar karar verecekler. Ya sabır deyip bekleyecekler, ya da 22.74 altına geldiğinde satıp kurtulacaklar. Ortalık sakinleşince yeniden alım denenebilir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Günaydın üstad
    Günaydın Üstad...

Ellerine sağlık, güzel işler çıkartıyorsun...

Grafiklerin harika çalışmışlar...

5. Sayın T/A rica etsem birde teknosaya bakar mısınız ?Saygılar...

6. Selim ile bişeyler yazıp çiziyoruz. Sen de başka topiklerde boşuna moralini bozma burada devam herdaim.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    SOKM...

Dediğiniz gibi güncel haberler hisselere kısa vadede çok fazla etki edebiliyor. Fakat uzun vadede yolunu değiştiremez...

Biz yine de şu anda kısa vade bakalım. Çünkü içerisinde bulunduğumuz anlar riskli günler içeriyor...

22.74 seviyesinin altına sarkarsa düşüş derinleşebilir. İlk durak 20.6x seviyesidir...

Haftalık görüntünün de olumsuz seyretmesi ile yeni alım zaten düşünülemez. Elinde olanlar karar verecekler. Ya sabır deyip bekleyecekler, ya da 22.74 altına geldiğinde satıp kurtulacaklar. Ortalık sakinleşince yeniden alım denenebilir...

Teşekkürler Üstad. Uraktan kurtulup bu kavganın seyrine göre hareket etmek lazım dediğiniz gibi.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selim ile bişeyler yazıp çiziyoruz. Sen de başka topiklerde boşuna moralini bozma burada devam herdaim.
    Çok haklısın. Bilgi ancak anlayana ve almak isteyene aktarılabilir...

Tekrar kafamı bozana kadar bu şekilde devam...

Sayfa 732/1044 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •