Sayfa 59/1011 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,143
    Blog Entries
    1
    Öğleye kadar hep para geliyor endekse sonra alıcılar bakıyor hadi çıksın diye.

Hahahaha

Covidde neredeydin.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

bimin belki eskisi kadar ağırlığı yok ama palanın ordaki yaptıkları piyasa için epey ipucu verdi.

yarım mumlara yorum yapmak çok yanıltıcı olabiliyor. kapanışı görelim.
    audentes Fortuna iuvat

3. migros üç harfliler grubuna girmiyor değil mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Beklemek herkese göre değil beklersen yavaş geçer zaman.
    Zaman ilaçdır her derde deva hak eden bulur hakkını, ver nefsine müddet imkan
    Aldım bekledim sattım bekledim herdaim sabırla ,var bende bilgime güven, rabbime iman.
    Gençlerde yok sabır , bizleri yavaş bulur ama vardır ödül elbet borsa sonuçta basit bir imtihan.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    valla oyle bir düşer ki , mılletı donsuz bırakırlar. çok iddialı olmamak lazım.
    donsuz bırakmadan önce mal dağıtımı yapması lazım mal dağıtımı yaparken endeksi bozmadan yapar herhalde endeks artıya geçer ama yersen..
    Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.

6. https://www.patronlardunyasi.com/hab...azdilar/272262

Adam zavallı nerede ise yalvaracak noktaya geldi 3 günde...
    Daha millet neyin ne olduğuna uyanamadı..

BIM e kayyum atacanacak falan denirse diye alıyorlar herhalde..
    BIM de varlık fonuna geçerse HEDEF 500 tl çünkü..

7. Bir turda shorttan döneyim dedim
    Günlükte 3 long 2 short 5 vuruş girdim çıktım
    Daş attıkta kolumuz mu yoruldu 😊

8. Kendi dar çevremizde 3-5 örneğe bakıp gnelleme yapmak, ama bunu da iddialı bir şekilde yapmak...muhekeme esksikliğinin ya da başka sorunların göstergesidir.

Memeleketteki evimde 15 yıldır duran bir kiracım var...muhabbetimiz iyidir, seviyeli bir ilişkimiz var yani, bir kere bile kirasını aksatmamıştır.

Bugüne kadar ne dediysem, mırın kırın ese de kabul etmiştir...çünkü fırsatçı değilim, kira geliri benim için çok da hayati değil..%50 dedim bu yıl, isterse devlet %25 yaptı vs derdi, nasıl dersen dedi...2 dakika sürmedi mevzu..sonra başlka muhabbet döndü.

Aslında hakkı %100 artıştı, ama geçmişin bir hukuku var, ülkeyi yönetenler saçma sapan politikalar uyguluyor, bana ne diyebilirdim...benim tercihim de bu.

Ha şunu da üstü kapalı söyledim, ev sahipliği enayilik, istersen sen al, kira getirisi için ev tutmak akıl işi değil, sen de mırın kırın edersen 3 e 5 e bakmaz satarım..yeni ev sahibiyle anlaşırsın.

Yani demem o ki, tüik in ölçtüğü kira enflasyonu mevcut kiracılarla ölçülüyor, bu durumda %50 civarı artış da, benim örnekte olduğu gibi çok tuhaf değil..sonuçta türkiye istanbul dan ya da egeden ibaret değil..anadoluda ortalaam eski kiracı artışı %50 civarıdır bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 59/1011 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •