-
Sn. Lefrancais01 firma ile irtibata geçebildiniz mi? Bir gelişme var mı yeni Amerikan müşteriler ile ilgili olarak?
-

Originally Posted by
lefrancais01
Evet kg cinsinden. Pazartesi yatirimci iliskilerinden yeni müşterileri olan
https://sabordeamerica.us/ ve
Schreiber Foods International firmalariyla ilgili bilgi almaya çalışacağım uzun vadeli sözleşme mi yoksa bir kaç sevkiyatlık mı vs.
Sn. Lefrancais01 firma ile görşebildiniz mi yeni müşterilerin kalıcı müşteri olup olmadıkları hakkında?
-
Evet Sn Gordion, Aradım şirketin müşteri politikası gereği bilgi vermediklerini söyledi.
-
Tabi haklılar ancak ihracat verilerinde önemli gelişmeler olduğunu üçüncü çeyrek faaliyet raporunda görüyoruz. Keşke gelişmeler olduğunda, sadece maden değil, gıda faaliyetleri ile ilgili olarak ta KAP platformunda açıklamalarda bulunsalar da yatırımlarımızı ona göre yönlendirme imkanımız olur
-
Kasım aynda da bir ihracaat daha ypmış
-

Originally Posted by
lefrancais01
Kasım aynda da bir ihracaat daha ypmış
Sn lefrancais01 ihracat berelson exporta mı yapılmış yoksa yeni Amerikan müşterilerrden birisine mi?
-
Hisse tam kıvama geliyor. Bir el hop dur diyor. Ama nereye kadar bakıp göreceğiz. Sadece domates fiyatı buraların çok üzerinde. % 93 halka açık şirket. Elbet patron geri alım yapacaktır. Hisseye sahip çıkacaktır. Her ne kadar sahipleri mimli olsa da, o günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize bol kazançlar dilerim. K.Y.T.D.
-

Originally Posted by
ACA42
Hisse tam kıvama geliyor. Bir el hop dur diyor. Ama nereye kadar bakıp göreceğiz. Sadece domates fiyatı buraların çok üzerinde. % 93 halka açık şirket. Elbet patron geri alım yapacaktır. Hisseye sahip çıkacaktır. Her ne kadar sahipleri mimli olsa da, o günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize bol kazançlar dilerim. K.Y.T.D.
AVOD: Trend devam ediyor 3.66 destek ile yön yukarı görünmekte Yeni zirveler için 4.10 üzerinde kapanış şart
ytd..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri