Sayfa 81/475 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 641 - 648 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    şişenin 50 milyon lot satmasını normal karşılıyorum zira elbet o malları satacaktı.son zamanlarda borçlanma ile ilgili bir kap gelmişti.şişe de olsa artık eskisi gibi guzel faizle borçlanmada guclük yaşıyor dolayısı ile elde hazır hisseden elde edilmiş iyi bir kar varken bu fırsatı değerlendirdiğini düşüyorum.elvericinin dediği kriz ortamı mal satmakta yaşanan güçlük değil para bulmaktaki faiz ile ilgili sıkıntılar.doğalgaz ve navlun maliyetleri en sonunda da yüksek enflasyon.

bi milyar küsür kar yapmış bu işlemden bence güzel kar.

şirket hissesi de 2 dolara gelmiş.buralarda dinlense kimse mızıklanmaz.artık geri alım yapmazsa adam gibi temettü verebilir kaçacak yeri de kalmaz.
    selam, temettü de yüz güldürmüyor malesef fakat bu seneki performansı bence al satcıları da memnun etmiş olmalı, beğenmeyenler fenomen kagıtlarda gezinenler olabilir bence

herkese iyi haftalar bol kazançlar.

3. İyi günler, kazancınız bol olsun, sağlıkla.
    Bu hafta sonu da medyada takip ettiğim yorumcular, düzeltme beklentilerini yinelediler. Ama bir tanesi düzeltmenin illaki düşüş olmayabileceğini, yatay hareketlerle bu düzeltmenin de sağlanabilme olasılığının olduğunu söyledi. Ama hepsi şuan borsaya girmek için bekleyin diyor. Hala yeni yatırımcı geliyor mu, rakamlar bu hafta ne diyecek göreceğiz. Eskiden yabancı girdi mi, çıktı mı, ne aldı sattı bakardık. Şimdilerde yerli yeni girişi var mı diye bakılıyor sanırım.

4. Denizli’ye gidiyorum 3 gün toplantı var molada baktım endeksi ölümüne tutmaya devam sıkıntı yok gibi

Forum yazısı azalmış sabah günaydın, akşama iyi akşamlar olmuş. ☺️ Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Umarım petrol duser, yoksa durumlar matruska.. ytd
    Haftaya petrolün düşüşü ile başladık, matruskadan yirttik havası var, düş uleyn. Ajda Pekkan dan paylaşırım adam gibi düşersen.. ytd

bu viop da amma pahalanmış be.1 kon 1250 lira mi olur parası olan gelsin kafası herhalde

8. Kaçıncı 40 denemesi artık üzerinde kalsak marj açar

Sayfa 81/475 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •