Kıpırdanmaya başladı bizimkisi, duydu sesimizi herhalde.
Syg.
Kıpırdanmaya başladı bizimkisi, duydu sesimizi herhalde.
Syg.
azar azar da olsa istikrarlı çıkışlar yapmamız lazım...yoksa sıkıntı devam eder...tabi şu anki voalite tedbirlerinin de etkileri var....yasaklar kalktığında almak isteyenler daha rahat alabilecek...şu sırada biraz çıkışı gören tradeye yöneliyor...buda gesanın önünü kesiyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Gesanın şoyle bir durumu var tahtacı başkan isterse endeks düzeltme falan umrunda olmuyor.. geçtiğimiz sert düzeltmelerde piyasa yapıcının genel düzeltmesi idi..
borsaya her gelen %50 kazançlar saglamaya başlamıştı ve o iş öyle değil hepimiz biliyoruz
Gesanın özelinde konuşursak bana göre az kaldı hacim bitiyor arada şu kontrun gazı ile alan ky de olmasa süremiz daha da kısalabilir.
hatta hacim iyice bittiğinde bedelsiz için spk ya basvurduk kap'ı bile atabilirler. şuan diğer tahtalara göre volatilitemiz sakin olduğundan güvenli duruyor sağlam duruyor.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
arkadaşlar twiteerda mert candemir ortağımız gesanın MSCI TURKEY endeksine girdiği günden itibaren HSCB nin aldığı gesan miktarlarını paylaşmış...ona göre durum şöyle :
01/12....17,715 lot
02/12.....144,523 lot
05/12.....43,125 lot
06/12.....14,627 lot
07/12......18,393 lot (saat 13:22 itibari ile anlık )
toplamda 238,383 lot ile en çok alan yabancı kurum durumunda...
tam da şüphelendiğim şey netleşiyor dostlar...yabancılar topluyor..umarım bu toplama iyicene olgunlaşır...
Yer İmleri