Sayfa 77/1009 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Sektörde çalıştığım için biliyorum yemek artıkları çöpler ne varsa bile toplanıyor .

İhale ile çöpçü alıyor sanırım han sahibi ile anlaşıp .

Berberdeki saçları bile ramat yapıyorlar . Berber saç yıkama iyi ramat bırakabilir [emoji3][emoji3][emoji3]

Kapıdaki paspası değiştiriyorlar .

Hani temizleyen süpüren ve silen kadının maaşında ramattan bile çıkmıyordur belki de kafa kafaya sanırım .[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ama o kadar altın çıkmıyor kanalizasyondan en azından bizim handa .

100 kusur dükkandan 1 1.5 senede 250-300 gram çıkıyor .

22 ayar bilezikciler olduğu halde [emoji3][emoji3][emoji3]

Ü

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2. Siz dolar artacak diye beklerken FED in bastigi dijital dolarlarla Amerikan borsasisi yukselmeye devam ediyor.

QE forever. Ha Sahin mi Guvercin mi? Yoksa Karga mi?

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Siz dolar artacak diye beklerken FED in bastigi dijital dolarlarla Amerikan borsasisi yukselmeye devam ediyor.

pipi pipi tamam hadi..

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Siz dolar artacak diye beklerken FED in bastigi dijital dolarlarla Amerikan borsasisi yukselmeye devam ediyor.

ABD dolar basmıyor ama piyasa koşulları çok gevşek..Geçenlerde Sn.Turnike'de sormuştu..dolar basma konusunda bir bildiğiniz var mı, yoksa sadece öyle olduğunu mu zannediyormusunuz..

5. o kadar iştahlı düşmüyor.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. 3.58 yattı gibi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. uçak gelmedi herhalde.

8. Vakıfbank %2 dolar faizini sormadan etmeden 1.80 lere düşürmüş hatta son defter işletmede 1.15 düşmüş;bu nedir kardeşim neden düşüyor bu faiz biz sizinle böyle mi anlaştık dediğimde ne yapalım dolar faizi düşüyor merkezde bunu düşürmüş ben çalışanım savunması yapıldı(benimle bugüne kadar ilgilendiğini sandığım ama aniden çirkinleşen surat asan m.t) dedim hemen parayı verin olmaz dedi elimizde yok yarın veya yarından sonra verebiliriz yani iki gün daha bekletecek bu kadar ciddiyetsiz çalışan bir banka daha yoktur herhalde nerden bulaştık daha bi daha bu bankayla işim olmaz..

Sayfa 77/1009 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •