Sayfa 318/895 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 7153 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Borsa tarhinde daha önce eşi görülmemiş, adi ve kasıtlı açıklaması ile hissenin bu seviyelere gelmesine çanak tutan adama mı diyorsun? Çıkarken müdahel etme, düşüşte yangına körükle müdahale et.. bu mu adamlık... Ben hiç masum olduğunu düşünmüyorum kusura bakma... Zaten onca zamandır bu adamı adam sanıp, bu kağıda ondan daha fazla güveniyormuşuz meğerse...

Hissedar seçimi konsunda da, yatırımcısına verdiği bu zarar ile, bundan sonraki müstakbel hissedarlarını gayet iyi seçtiğini düşünüyorum. Ben 2 denedir bu kağıttayım. Herkese karşı da resmen canla başla sürekli savudum SASA'yı. Ama ciddi yatırımcının bu kağıtla işi olmaz artık.

Kağıdın kendi dinamikleri ile düşmesi, çıkması başka bişey... Şirket patronunun maniplasyon yaparak fiyata müdahil olması başka bişey... Bunun savunulacak bi tarafı yok. Bunun adı benim nazarımda resmen "Abidin DİNO"culuk.

İnşallah insanlara verdiği zararı fazlasıyla kendisi de bir şekilde öder.
    Patronun yaptığı doğru.

"80 lira üstü pahalıdır" deyip balonun büymesinin önünü aldı.

Bunu hektaş da, kontrolmatik de yapmalıydı bana göre.

Kontr tam tersine hisse geri alımı açıkladı. Kontr balonu şişmeye devam ediyor. Patladığında çok can yakacak.

Sasa'da ise olası düzeltmeler "patlama" şeklinde değil "sönme" şeklinde olacak

Umarım.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

2. Herhalde en güzeli foruma da borsa ekranına da Nisan ayına kadar hiç bakmamak...
    Ya atıcaz, ya batıcaz.... Kendi adıma 5 ay yokum... 5 ay sonra umarım geldiği seviyeleri yenmiş olur.

3. T.C.'den DEVLET TEŞVİĞİ almış bir yatırım planını nelerle kıyaslıyorsunuz ya hahaha Yok Sülün Osman...Neyse ya, 194 lot thy aldım, viski parası çıkartmam lâzım. H.sonu geliyor. Uçurması lâzım T.H.Y.'nin. Sasa Reğiz; %500 bedelsiz 2026'ya kadar cebinde rahat ol da dedi. Eylem yapmak gerekir, moraller yüksek.

4. En kaliteli vazelini almak lazım

5. Lot sayınız fazla sanırım Sayın Nikopoll, 2026'ya kadar elinizde tutarsanız en az beş katı olacak. Bu da iyi bir durum, PTA 'yı da göreceğiz 1 seneye... Lot satmaya şu an ihtiyacınız yoksa bozmayın moralinizi naçizane.

6.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Herhalde en güzeli foruma da borsa ekranına da Nisan ayına kadar hiç bakmamak...
    Ya atıcaz, ya batıcaz.... Kendi adıma 5 ay yokum... 5 ay sonra umarım geldiği seviyeleri yenmiş olur.
    Batıcazdan anladığım ki yanlış anladığımı düşünüyorum Sasa mı batacak? Tabii siz de batmayın ama batan nedir:/

7. Her gecen gün kan kaybı devam ediyor. Hala yabancı alışı ile insanları uyutuyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Lot sayınız fazla sanırım Sayın Nikopoll, 2026'ya kadar elinizde tutarsanız en az beş katı olacak. Bu da iyi bir durum, PTA 'yı da göreceğiz 1 seneye... Lot satmaya şu an ihtiyacınız yoksa bozmayın moralinizi naçizane.
    31.56 dan 12.000 lot ve 177.80 den 250 lot var bende

Sayfa 318/895 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •