Sayfa 322/898 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Burda yazıp bilgi teknik tecrübelerini paylaşan iyi niyetli olan görüşleri yatırımcılar tarafından değerlendirilebilir.Asıl olan kişinin kendi hedef ve görüşleridir.Burda paylaşim yapanlar birbirlrini sadece forumdan tanıyor burda herkes geleceğine yatırım yapıyor.Yanlış anlaşılmasın gerçek hayatta benim kardeşim kazanmamı isyemezken burda hiç tanımadığımız kişiler bizim kazanmamızı ısrarla neden istesindiye düşünüyorum.Gazla yatırım olmaz diye düşünüyorum.Nederece mantıklı bilemem ama yatırım uzun vade yapılır diye söyleniyor bizde uzun vade bekliyoruz.Yanlışsa yada eksik düşünüyorsam zaman bunu gösterecektir.Herkese önce sağlık sonra yiyebileceğimiz bir kazanç diliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by TARIKKK Yazıyı Oku
    Burda yazıp bilgi teknik tecrübelerini paylaşan iyi niyetli olan görüşleri yatırımcılar tarafından değerlendirilebilir.Asıl olan kişinin kendi hedef ve görüşleridir.Burda paylaşim yapanlar birbirlrini sadece forumdan tanıyor burda herkes geleceğine yatırım yapıyor.Yanlış anlaşılmasın gerçek hayatta benim kardeşim kazanmamı isyemezken burda hiç tanımadığımız kişiler bizim kazanmamızı ısrarla neden istesindiye düşünüyorum.Gazla yatırım olmaz diye düşünüyorum.Nederece mantıklı bilemem ama yatırım uzun vade yapılır diye söyleniyor bizde uzun vade bekliyoruz.Yanlışsa yada eksik düşünüyorsam zaman bunu gösterecektir.Herkese önce sağlık sonra yiyebileceğimiz bir kazanç diliyorum.
    Tamamen katılıyorum kardeşim. Burada son bir aydır türeyen bazı kişilerden hissede al - sat tavsiyesi niteliğinde yorumlar okuyoruz. Israrla hisseyi kumar hissesine çevirme, gerçek yatırımcıyı uzaklaştırmaya dönük bu yorumları ciddiye de almıyorum.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

3. Bir aracı kurumun yatırım danışmanı gibi saatlik ve günlük olarak yatırımcıyı yönlendirme çabası olan yorumların da ekran görüntüsünü alıp saklıyorum. Bir gün lazım olur

4. Ben uzun vadede kemik hisselerimi sürekli tuttum ve tutmaya devam edeceğim. Çünkü ;
    Bu şirket sanayi kuruluşları içerisinde ilk 20'de olan bir şirket...
    Bu şirket yumurtalıkta binlerce metrekare araziyi ihaleye girerek liman ve rafineri yapımı için satınaldı...
    Bu şirketin büyüme odaklı olma özelliğinde önde gelen şirketler içerisinde olduğunu bilmeyen yok...
    Gübre yapımında kullanılan amonyum nitrat tesisini ilk kez ülkemizde kuracak olan şirket sasa... bunu kendileri açıkladı...
    Saatlik ve günlük yönlendirme yapanları işte bu nedenle ciddiye almıyorum ve sadece gülüyorum...

5. Her tecrübenin bir bedeli vardır.Bedavadan kimse kimseyede tecrübe vermez.Vesselam.

6.  Alıntı Originally Posted by TARIKKK Yazıyı Oku
    Her tecrübenin bir bedeli vardır.Bedavadan kimse kimseyede tecrübe vermez.Vesselam.
    Benim anladığım kadarıyla...
    Hisse bu güne kadar bofa, city gibi büyük kurumların etkisinde değildi...
    Hisseye biz küçük yatırımcılar tarafından büyük rağbet oluştu...
    Son zamanlarda borsaya giren küçük yatırımcı sayısında büyük artışlar meydana geldi...
    Hisse MSCI endeksine de girince, baktılar ki küçük yatırımcının hissede ağırlığı çok fazla...
    Hisseyi yukarılara çekip kâr satışları ile küçük yatırımcının bir bölümünü silkelemeyi başardılar...
    Bana göre uzun vadede pasta büyük olmalı... ben kendi adıma bekleyeceğim...

7.  Alıntı Originally Posted by TARIKKK Yazıyı Oku
    Her tecrübenin bir bedeli vardır.Bedavadan kimse kimseyede tecrübe vermez.Vesselam.
    O tecrübelerini aktaran kişilerin yorumlarının ekran görüntüsünü alıyorum, sizler de alın lütfen...
    Yatırım konusunda herkesin kendi tecrübesi kendisine yeter...

8.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Ben uzun vadede kemik hisselerimi sürekli tuttum ve tutmaya devam edeceğim. Çünkü ;
    Bu şirket sanayi kuruluşları içerisinde ilk 20'de olan bir şirket...
    Bu şirket yumurtalıkta binlerce metrekare araziyi ihaleye girerek liman ve rafineri yapımı için satınaldı...
    Bu şirketin büyüme odaklı olma özelliğinde önde gelen şirketler içerisinde olduğunu bilmeyen yok...
    Gübre yapımında kullanılan amonyum nitrat tesisini ilk kez ülkemizde kuracak olan şirket sasa... bunu kendileri açıkladı...
    Saatlik ve günlük yönlendirme yapanları işte bu nedenle ciddiye almıyorum ve sadece gülüyorum...
    Kendi adıma mütevazi görüşlerinize katılıyorum 2024 ten sonrası için bekliyorum.Bilanço ve yatırımların gerçekleşmesine bakacağım şuana kadar firma dediklerini gerçekleştirdi ki en son rakam vererek yanlışta olsa fiyatlamayıda aşağıya çekti her söylediğini yapıyor.Bizede beklemek düşüyor bir hissenin yatırımları devam diyor 30 endeksine alımıyor mscı endeksine alınıyor tabiki böyle bir hissede kumar olarak değerlendirenler için güzel bir hava vardı herhalde temennim herkesin yatırım yaptığı hissenin faydasını görmesi bu hisseye yatırım yapan olarak aç gözlü değilim.Ağlayıp sızlanacakta değilim.Keşke diyecekte değilim zaman uzun herşer olabilir.Yukarı yada aşağı.Umarım yatırımımıza değer.

Sayfa 322/898 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •