Sayfa 412/1001 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

  1. #3289
    Benim kayinco bir HAN da otopark i var 15bin lira emekli maas baglandi
    yeni is bulmam lazim filan dio
    esi de min 10+ aliyordur iki cocuk ozelde ilk okul
    millet ne yiyo icio gozum ya


     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Eurobond, yurtdışı hisse ve bistten oluşan bir sepet yapmak lazım. Yoksa emeklilikte işimiz zor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

  2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    1999 sonrasi dicektiniz sanirim ama orada kural baslangicta ne ise o
    2008 sonrası maaş bağlama oranı düşürüldü 2008 sonrası 1999 2008 arası işe girenlerden de beter

  3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Acaba issiz eyt lilere aylik 3000tl sosyal yardim verilmesi ve eskisi gibi yas sartinin devam etmesine ne der bizim halk

    Burada madur olan da issiz olan eyt ler, calisan eyt li zaten isi var catir catir da calisiyo emekli de olsa calisacak bunlar
    Sadece eyt değil. İş arayan tüm vatandaşlara devletin çalışacağı iş önermesi bunu öneremiyorsa maaş ödemesi gerekiyor. Eğer vatandaş önerilen işleri red ediyorsa o zaman maaşın kesilmesi gerekiyor.

    Eyt konusu pandoranın kutusuydu. Açtılar şimdi ayıklasınlar pirincin taşını.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://www.memurlar.net/haber/10493...l-vurgunu.html

    Sistemin vaadine göre otelin de her ay milyonlarca lira kira geliri dağıtması gerekecek. Ancak 132 odalı bir otelin böyle bir gelir yaratması pek de mümkün görünmüyor. Reklamlarında yüksek kira vaadiyle para toplamaya çalışan VClub kira sözleşmesinde ise 12 ay için kiracılara aylık 2.500 TL ödeme garantisi sunuluyor. 5 yıllık sürede de, her ay yüzde 20 artışla garanti verildiği belirtiliyor. Bunun dışında da otelin gelirinden pay verileceği söyleniyor. Ancak sözleşmede yüksek kira garantisi ile herhangi bir taahhüt yok.

    '600 KİŞİYE SATTIM' DEDİ, TAPUDA TEK İSİM ÇIKTI
    Öztürk, Alaçatı'daki otelde 400 kişiye hisse sattıklarını, Bodrum Torba'da ise 600 kişiden para topladıklarını belirtirken, tapuların verildiğini iddia etti. Ancak kayıtlarda Alaçatı'daki otelde 100 kişide tapu görünüyor. Öztürk'ün Bodrum-Torba'da 600 kişiye satış yaptığını iddia ettiği projenin tapusunun ise resmi kayıtlara göre bir tek kişide (Cihan Sütşurup) olması dikkat çekti.

    MİLYARLIK PROJE YÜZ BİNLİK SERMAYE
    Alaçatı ve Bodrum'da milyarlık olduğu iddia edilen projelerin pazarlamasını yapan VClub markasının alt şirketlerinin sermayelerinin oldukça düşük olması da dikkat çekiyor. Öztürk-Soydan ikilisinin adına Ticaret Sicil'de birçok şirket bulunuyor. BS Teknoloji, EvGaranti Gayrimenkul, VClub Alaçatı, Mobiltech, Bytech isimli şirketlerin neredeyse tamamında şirket sermayesi 100 bin TL. Bu akıllara milyarlık projeleri bu sermayeyle nasıl yapacakları sorusunu getiriyor.
    Hisse.net yönetimine sesleniyorum;

    Saadet Zinciri, Ponzi ve Dolandırıcılık başlığı altında yeni bir sayfa hazırlanmalı ve çıkan haberleri orada paylaşmalıyız. Forum içerisinde böyle bir başlık olduğunu göremedim. Tüm dolandırıcılık ve üçkağıt haberlerini oradan paylaşırız.

    Saygılar.

  5. #3293
     Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Hisse.net yönetimine sesleniyorum;

    Saadet Zinciri, Ponzi ve Dolandırıcılık başlığı altında yeni bir sayfa hazırlanmalı ve çıkan haberleri orada paylaşmalıyız. Forum içerisinde böyle bir başlık olduğunu göremedim. Tüm dolandırıcılık ve üçkağıt haberlerini oradan paylaşırız.

    Saygılar.
    Bence iyi fikir.
    Yönetimden rica başlığında bu öneriyi yapın bence. Ben de desteklerim böyle bir başlık açılmasını.

  6. Arkadaşlar günaydın, TL faiz kaç alıyorsunuz milyon üzeri?


  7.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Arkadaşlar günaydın, TL faiz kaç alıyorsunuz milyon üzeri?
    Yapı kredi

    %20.5

Sayfa 412/1001 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •