Yıllardır parasını harcamayıp biriktirenler resmen sömürüldü, hep yok dolar lobisi yok faiz lobisi diye yerli mevduatçının tasarrufları tıraşlandı, halbuki mevduatçı bu ülkenin velinimeti dir mevduatçılar olmasa elin gavuruna el açmakla kalmayıp başka yerlerinide açmak zorunda kalırsın ama tüm bunları anlamak için temiz bir yürek ve 90 IQ lazım fazlasına gerek yok...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Sermaye yeterliliklerini arttırıp daha ucuz borçlanabilirler. Bankalar için güzel bir şey. Bence proaktif bir politika uygulanıyor. Bankacılık sektörü rahatlatılırken yatırım için kredi kanallarının kesilmesi engelleniyor. Ekonomideki çarkların dönmesi için oldukça olumlu.
Sorun yatırımların iyi yerlere gitmesi sadece.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Malesef Sn.Hısım hala çatır çatır satabiliyorlar, halkımızın hesap kabiliyeti düşük aldığı evin gerçek maliyetini hesaplayamıyor, alternatif yatırım araçlarından ya haberi yok yada "sözde haram" olarak bakıyor, halbuki günde en az 2-3 kez harama giriyor ama ondan habersiz...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
En sonunda hesap Mevduat Çiya kesiliyor.yapilanlar anayasaya aykırı.isteyen istediği yere yatırır.serbest piyasa ekonomisi.
Dün, Vakıfbank usd için %4.85 var diyen bir delikanlı vardı; şimdi Vakıfbank Özel Bankacılıkla görüştüm öyle bir oran yoktur, 100K /32-45'e Enson 3.90 dedi. Lütfen yalan yanlış bilgilerle topiği kirletmeyelim, insanları yormayalım...
Yer İmleri