ağa ima ediyorum anlamıyon. şu sapıklığını ortaya saçmanın ne anlamı var. hele burayla ne alakası var.
son 10 mesajını evdekilere seslice oku bakalım sana ne diyecekler?
millet parayı katlıyor, kaybediyor sen bozkurta takmışsın. dm yaz. buraya yazacak kadar önemli mi?
şimdi sivrinin biri çıkar evet önemli der. onu da ayrı.
audentes Fortuna iuvat
#KCHOL Koç Holding Vakfı, bugün ortalama 69,21 TL fiyattan 9.101.942 adet hisse alımını borsa dışından yapmıştır. Vakfın, Koç Holding'deki payı %2,34 seviyesine yükselmiştir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Biz uyardık mı demek istiyorlaar acaba, Doğuş Oto da satmış.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1086943
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
daha önce burada da ereğli torpiğinde de yazdıydımdı. bizde yatırımcı araç kurum raporunu okumuyor bütün olarak . tüpraşı çok gömmemiş. araç kurum hedef fiyatlı bir rapor margarinlediğinde vade 12 aydır ... e bu ne demek ? bi düşün. o sırada neler oluyor hissede ne gibi muhasebe işlemleri olma potansiyeli var ? hah işte onu iskonto ettikten sonra o fiyatı 340 ibreyi yapıştırıyor rapora... bak bi düşün acele yanıt yetiştirme. ne demek istedim acaba ? raporun tamamını okudun mu neler yazıyor orada mesela di mi ?
bak şimdi aklıma geldi bizim matematikçi Ali Nesin abi , tabii ki imtihanlarda doğru yanıt verenlere hak ettiği notları verirdi fakat bir de en çok soru üzerine düşünenleri , soru çözemese bile üzeründe yılmadan çalışanları , kendi beyni üzerine düşünenleri takdir ederdi iyi not verirdi.
düşün gundy düşün ... derin düşün. nasıl düşündüğünü düşün. kendi beyninin üzerine düşün.... eyçesbisi çakalları 340 yapıştırmış diye dürtüsel tepki vermeden raporun bütününü düşün.. xoxo hmz stbyk aka klaus maximilian kerpenten münche
yanıtını bekliyorum , .....
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri