Sayfa 426/1001 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, bugünden itibaren geçerli olmak üzere tüm ilaçlara yüzde 36,77 zam geldi

Eczacılar da mamalarını almışlar görünüşe göre..
    Biraz az ama..
    Yüzde 100 falan bekliyorlardı herhalde..
    Fişşkiriyeaah

ytd

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Fışkırmayan tek şey yeşil soğan
    acımaya basladı sogan , tehlikeli

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Fışkırmayan tek şey yeşil soğan
    Hep jehabe nin yüzünden...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Desa/Çelet: Ulus'ta daire fiyatına İtalya'da fabrika aldık...

https://www.bloomberght.com/desacele...-aldik-2321137
    Son düzenleme : kafkaf; 14-12-2022 saat: 17:13.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Desa/Çelet: Ulus'ta daire fiyatına İtalya'da fabrika aldık...

https://www.bloomberght.com/desacele...-aldik-2321137

Adam güzel bir benzetme yapmış...4000 m2 fabrika 90m2 daire fiyatına Bizde her şeyin nasıl abartıldığının en güzel örneği

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vallahi bu konuyu konuşmayacağım artık. Abeylerin zoruna gidiyor. En kral reisci kendileri, düzenin adamı olmuşlar, kendi çocuklarının kardeşleri yeğenlerinin emeği ile yan gelip yatma derdine girmişler.

Bunu söyleyince de, onu niye eleştirmedin bunu niye eleştirmedin diye konu saptırıyorlar. Yahu eleştirdim kardeşim. Eleştirdim. Anadolu çomarı milliyetçi adamım bu halimle çözemedim kalktım ülkemden gittim daha ne edeyim anlamıom ki.

Kendilerine laf gelmesin değil de, LAF SÖYLENİRKEN SIRA GELMESİN istiyorlar.

Yani kendileri de farkında yanlışın ama başka bazı bankamatik meurları 50 milyar aldığı için bunlara da hak olmuş gibi oluyor anladın mı.

Hak abi hak. Helal abi. Yiyin abi afiyet bal şeker.
    hocam hiç kendini yorma enerjini harcama.

ben de forumun SGK emeklilik topiğinde yazıyorum tarzını çok beğendiğim sn. cautionary dahil olmak üzere bu konuda devlete anlamsız bir güven var.

benim iddiam çok daha marjinal.

devlet prim yatırıp yatırmadığından da bağımsız olarak herkese belli bir yaşa gelince maaş verecek.

adı emekli maaşı olmazsa, emekli olamama maaşı olacak ama o paralar verilecek.

ha prim yatırana 100 dolar fazla verir, memura onunda üstüne 100 dolar verir vs.

bugünkü gibi 1 e 4 falan fark olmayacak.

prim yatırmayan asgari ücretin 100 dolar altı, devlet memuru asgari ücretin 100 dolar üstü, beyaz yaka asgari civarı vb.

7. Milletce mağduru korur kollarız.
    Yeni Cumhurbaşkanı hayırlı uğurlu olsun.
    cehape nin rte si geliyor.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Milletce mağduru korur kollarız.
    Yeni Cumhurbaşkanı hayırlı uğurlu olsun.
    cehape nin rte si geliyor.
    adam geçen ay sözcü gazetesi aleyhinde yazı yazıyor diye burak akbay'ın annesinin evine zabıta gönderdi. millet hala türkiye'yi bu kafanın yönetebileceğini zannediyor..

Sayfa 426/1001 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •