Artan

15,51 10 16:37
29,10 9.98 16:39
73,85 9.98 16:40
17,87 9.97 16:40
30,22 9.97 13:55
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 16:40
16,16 -9.97 16:40
260,25 -9.95 16:40
4,18 -7.11 16:40
16,87 -6.02 16:40
Azalan Hisseler

İşlem

8.432.132.609,90 16:40
7.803.352.559,50 16:40
6.704.680.323,20 16:40
5.448.641.222,29 16:40
5.096.498.337,16 16:40
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bankalar ellerindeki gayrimenkulleri sermayeye sayabileceklermiş.
    bu durum bankacılık sektörünü kısa vadede çok iyi uzun vadede çok kötü etkiler.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2. Sayın Happy,

Yine ters köşe yaptılar. Bunlarınki tamamen illüzyon.

3.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Sayın Happy,

Yine ters köşe yaptılar. Bunlarınki tamamen illüzyon.

ayva tatlısı yedim.
    trene el sallıyorum.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    bankalarda mevduat kısıtlamaları gelmiş.
    banka banka gezenler için kara liste yapmışlar.
    artık mevduat yarışı yok mt ne verirse.
    Dışarısı vidalanmasaydı görürdüm ben onları..

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    bankalar ellerindeki gayrimenkulleri sermayeye sayabileceklermiş.
    bu durum bankacılık sektörünü kısa vadede çok iyi uzun vadede çok kötü etkiler.
    Bence tehlikeli bir durum..bankacılıktan çok anlamam ama ellerindeki sermaye olarak koydukları parayı, enazından bir kısmını boşa çıkartarak rahatlarlar..ama ilk likitide krizinde ellerindeki betonu piyasaya sürerler artık..

Sn. Jones daha iyi aydınlatır belki..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Dışarısı vidalanmasaydı görürdüm ben onları..

Bence tehlikeli bir durum..bankacılıktan çok anlamam ama ellerindeki sermaye olarak koydukları parayı, enazından bir kısmını boşa çıkartarak rahatlarlar..ama ilk likitide krizinde ellerindeki betonu piyasaya sürerler artık..

Sn. Jones daha iyi aydınlatır belki..
    Zaten hükümet bankalar ellerindeki gayrimenkulü piyasaya sürmesin diye sermayeye ekletiyor. Zira o kadar çok gayrimenkul var ki hacizli, onlar piyasaya sürülürse fiyat diye bir şey kalmaz. Bankalara destek çıkıyor gözükmek ipteki cambaz, asıl amaç gayrimenkul piyasasının çökmesini önlemek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Zaten hükümet bankalar ellerindeki gayrimenkulü piyasaya sürmesin diye sermayeye ekletiyor. Zira o kadar çok gayrimenkul var ki hacizli, onlar piyasaya sürülürse fiyat diye bir şey kalmaz. Bankalara destek çıkıyor gözükmek ipteki cambaz, asıl amaç gayrimenkul piyasasının çökmesini önlemek.
    "Bankaların ellerindeki gayrımenkul" derken kastedilen, bankaların, müşterilerine gayrımenkul alımı için kredi verdikleri gayrımenkullerin kastedildiğini sanmıyorum.

Bir kere muhasebe tekniğiyle, bankaların sahip oldukları gayrımenkul ile kredi verdikleri müşterilerinin krediyi ödememeleri sebebiyle teminat olarak gösterdikleri gayrımenkulün bilançoda gösterildikleri yer apayrı.

Biri asli hesaplarda diğeri Nazım.

Neyse konu uzun.

Ama şunu söyleyebilirim...

Sermayeye eklenmesi haber edilen bankalara ait gayrımenkuller içinde, müşterilerin kredi şartlarını ihlal ettikleri için teminat olarak alınan gayrımenkullerin olmadığı açık ve net.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    "Bankaların ellerindeki gayrımenkul" derken kastedilen, bankaların, müşterilerine gayrımenkul alımı için kredi verdikleri gayrımenkullerin kastedildiğini sanmıyorum.

Bir kere muhasebe tekniğiyle, bankaların sahip oldukları gayrımenkul ile kredi verdikleri müşterilerinin krediyi ödememeleri sebebiyle teminat olarak gösterdikleri gayrımenkulün bilançoda gösterildikleri yer apayrı.

Biri asli hesaplarda diğeri Nazım.

Neyse konu uzun.

Ama şunu söyleyebilirim...

Sermayeye eklenmesi haber edilen bankalara ait gayrımenkuller içinde, müşterilerin kredi şartlarını ihlal ettikleri için teminat olarak alınan gayrımenkullerin olmadığı açık ve net.
    Eee bankanın elinde başka ne gayri menkul var dır ki..?

Tamamen iflas etmiş müşterilerin icra iflas dan satılacak gayrimenkulleri mi..

Ne kadar dır ki onlarda ne kadarlık bir parasal hacim oluştururlar banka gibi kocaman bir gemi için..

1000 tane olsa 1M tl den 1 Milyar tl eder..

300M dolar bile deği..Bankanın dişinin kovuğuna gitmez..

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum...

Sent from my C6903 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •