Sayfa 78/1009 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    Vakıfbank %2 dolar faizini sormadan etmeden 1.80 lere düşürmüş hatta son defter işletmede 1.15 düşmüş;bu nedir kardeşim neden düşüyor bu faiz biz sizinle böyle mi anlaştık dediğimde ne yapalım dolar faizi düşüyor merkezde bunu düşürmüş ben çalışanım savunması yapıldı(benimle bugüne kadar ilgilendiğini sandığım ama aniden çirkinleşen surat asan m.t) dedim hemen parayı verin olmaz dedi elimizde yok yarın veya yarından sonra verebiliriz yani iki gün daha bekletecek bu kadar ciddiyetsiz çalışan bir banka daha yoktur herhalde nerden bulaştık daha bi daha bu bankayla işim olmaz..
    Ben de benzer süreci yaşadım. Dolar çekecektim hesabımdan yarın gelip alın dediler. Gittim unutmuşuz sizin dolarları istemeyi dediler. 2 gün sonra anca verebildiler.

Vakifbank her anlamda uzak durulması gereken bir banka. Borsada işlem yapmak için de mevduat için de işini yapamayan ve hatta müşteriye köstek olan bir banka.

2.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Ben de benzer süreci yaşadım. Dolar çekecektim hesabımdan yarın gelip alın dediler. Gittim unutmuşuz sizin dolarları istemeyi dediler. 2 gün sonra anca verebildiler.

Vakifbank her anlamda uzak durulması gereken bir banka. Borsada işlem yapmak için de mevduat için de işini yapamayan ve hatta müşteriye köstek olan bir banka.
    Bir de emekli maasinizi bir baska bankaya tasiyin bakin ne yapiyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Günaydın...

Gününüz keyifli ve kazançlı geçsin...

hafiften ateşlenmiş var mı bi sebebi hikmeti
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hafiften ateşlenmiş var mı bi sebebi hikmeti
    bankalarda mevduat kısıtlamaları gelmiş.
    banka banka gezenler için kara liste yapmışlar.
    artık mevduat yarışı yok mt ne verirse.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Geçen hafta ECB,BOC,BOE vb..BIS'in raporu üzerine faiz arttıracağız, bilanço küçültüçeğiz diye ahkam kestiler..ortalık karıştı..yaparlar, yapmazlar ayrı konu..ancak bunların nasıl yalan söylediğini, en azından biri üzerinden yazayımda rahatlayım..

Sn. Gundwane haklı olarak ne demişti; FED'in (diğerlerininde) elindeki veri seti bizlerde yok..

BOE, İngiltere Merkez bankası geçen hafta ne demişti; faiz arttırmaya yakınım..

İlk çeyrek 0.2 büyüme ile ve son Mayıs 2.9'luk enflasyon ile..

Yani sıkılaşacağım diyor..ne pahasına, büyümeyi negatife çekme pahasına..kolay değil tabi enflasyonda yüksek..bunun adı stagflasyon..

Neyse bugünün haberi:

İngiltere'de ekonomiye olan güven çökmüş durumda..

Madem bizden iyi veri setleri var..ki vardır..

Peki bu ******** BOE niye yalan söyler..

Hemde yıllardır..
    Neden yalan söylüyorlar..

Çünki vidalandılar..

All screwed..

Bunların en şeffafı Yellen ile FED'dir ..bana göre..

Ancak oda vidalandı..mecbur bazı masum yalanlar..

Yellen teyze enflasyon geçici dedi..gazeteciyi azarladı..

Oysa enflasyonun düşük seyretmesi kaçınılmaz gibi..

Resesyon kapıda..

PIMCO'nun küresel ekonomi danışmanı Joachim Fels, Hong Kong'da Bloomberg Televison ile gerçekleştirdiği mülakatta “Zaman geçip yıl sonuna yaklaşırken enflasyonun hedefin altında olduğunu gördükçe Fed'in eninde sonunda bu yıl bir kez daha faiz artırmayacağını düşünüyoruz” dedi.

ABD enflasyon verisinde geçtiğimiz aylarda görülen düşüşün geçici olmadığını, bunun geniş çaplı bir düşüş olduğunu belirten Fels, “Fed'in eylemlerinde karar verdirici olan enflasyon verisi” dedi.

Fed'in düşük enflasyon ortamında faiz artırımlarına devam etmesi durumunda bunun düşük enflasyon beklentilerini güçlendireceğini belirten Fels, tahvillerdeki son satış dalgasının Fed değil diğer merkez bankalarının etkisiyle gerçekleştiğini ve hareketin aşırı olduğunu ifade etti.

Çin'de vidalanıyor..az kaldı..

CPI (consumer price index) verileri iyi gelmiyor..

Hayvan terli yemiyor..Yakında ihracata başlıyacak:

For global central bankers hoping for an inflation bump that will help them meet targets, moderating price gains in China, the world’s largest trading nation, aren’t good news.

7. bankalar ellerindeki gayrimenkulleri sermayeye sayabileceklermiş.
    bu durum bankacılık sektörünü kısa vadede çok iyi uzun vadede çok kötü etkiler.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    bankalarda mevduat kısıtlamaları gelmiş.
    banka banka gezenler için kara liste yapmışlar.
    artık mevduat yarışı yok mt ne verirse.
    iyi onlarda dolara yüklenir.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 78/1009 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •