Sayfa 390/1011 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Ak ve işc de aynı formasyon çalışması mevcut aşağı kırılımda açıldıkları banta doğru hareket olur.
    hepsinin ipi halkbank ın elinde katalizör orası badem bofası ile bütün bankaları hareket ettiriyorlar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu sasa işi hubvc işine benzemiyor mu?

yoksa benmi evham yapıyorum...

tamam sasa büyük şirket reel bişeyler var...

kar ediyor ama pazarlamadaki adam aynı değil mi?

vatan millet sakarya fetöcü vatan hainleri ülkücü bu tür ifadeler aynı değilmiydi?
    sasa hubvc ile kıyaslanmaz. Tertemiz bi şirket çalışıyor üretiyor işi gücü belli yatırımı da var, geleceği de parlak.

Bana göre 20 lira olsa bugün alırdım, 50 60 lira olsa da satardım başka hisse bakardım.

190 liraya neye göre götürdüler? Patron bile şaşırdı al o zaman sen taşı dedi malı uzatıyor ben olsam ben de öyle yaparım taşısınlar bakalım biraz.

Çok taşımazlar zaten bu tarikat mantığında 2 3 ayda eritir çakar geçerler sonra KY malı ne yükseltebilir ne toplayabilir.

Ama bana hayat dersi oldu bi daha da short yaparken piramit yapmam yukarıya.

Her sabah 100 bin teminat yatırıyordum akşama buhar olup ertesi gün 100 daha :D Kaç gün hem de.

Neyse çok şükür kaçtık kurtulduk daha da kimsenin malına short girmem endeks short candır :D

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    sasa hubvc ile kıyaslanmaz. Tertemiz bi şirket çalışıyor üretiyor işi gücü belli yatırımı da var, geleceği de parlak.

Bana göre 20 lira olsa bugün alırdım, 50 60 lira olsa da satardım başka hisse bakardım.

190 liraya neye göre götürdüler? Patron bile şaşırdı al o zaman sen taşı dedi malı uzatıyor ben olsam ben de öyle yaparım taşısınlar bakalım biraz.

Çok taşımazlar zaten bu tarikat mantığında 2 3 ayda eritir çakar geçerler sonra KY malı ne yükseltebilir ne toplayabilir.

Her sabah 100 bin teminat yatırıyordum akşama buhar olup ertesi gün 100 daha :D Kaç gün hem de.

Neyse çok şükür kaçtık kurtulduk daha da kimsenin malına short girmem endeks short candır :D
    abı seytan cok kemırdı benı de SASA da ama kendımı tuttum, hem de 170-180 seviyelerinde ama işte onun sonu yok, satmazsa kımse valla memleketteyi tarlayı bıle alırlar elınden. o yuzden hısse short cok sakat..

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

ölçülü olmak iyidir çağrı.
    Misal Adana ya geldiğinde en fazla 3 dene yemelisin kazancılarda
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    5675,50 den 3 parti short
    daş atmadım sonuçta arkadeşler 3 parti shortlar 5638 den flat
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    5648,75 den 2 parti short arkadeşler
    daş atmadım sonuçta arkadeşler 2 parti shortlar 5638 den flat

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    5.615 den 1 parti short oldum arkedeşler
    bu short jetonumla yola devam ediyorum normalde bunu da kapatsam kar yazıyor 2 ve 3 nolu shortlardan ötürü ama kapatmoyırum tek takım shortla yola devam

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    daş atmadım sonuçta arkadeşler 3 parti shortlar 5638 den flat
    yav senın stopladıgını gorunce ben de dayanamıyorum stopluyorum 5630,75 den ben de stopladım.. 2 sıse vıskı parası cıktı .. allah gunahlarımızı affetsın.

Sayfa 390/1011 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •