Sayfa 433/1001 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Yaw eczacı koymuyor ki ilacın fiyatını niye kakalasın millete gripini... Adam müneccim mi nereden bilsin 1 sene öncesinden gripine 700% zam geleceğini?

Eczacılık devlet memurluğundan çok farklı değil birçok yönden. Hesapta mal alıyor satıyor ama ne kadar kar edeceğine devlet karışıyor müdahale ediyor.

Asıl fışkırtanlar sattığı mala istediği fiyatı koyabilenler. Eczacıdan çok gripini üreten şirket malı götürüyor burada.

Firmalar ilaçları piyasadan bir çektiler millet aptala döndü. Ne kadar zam istedilerse aldılar devletten. Normalde bu zammın Şubat'ta gelmesi gerekiyormuş Aralık'a çekmişler apar topar.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yaw eczacı koymuyor ki ilacın fiyatını niye kakalasın millete gripini... Adam müneccim mi nereden bilsin 1 sene öncesinden gripine 700% zam geleceğini?

Eczacılık devlet memurluğundan çok farklı değil birçok yönden. Hesapta mal alıyor satıyor ama ne kadar kar edeceğine devlet karışıyor müdahale ediyor.

Asıl fışkırtanlar sattığı mala istediği fiyatı koyabilenler. Eczacıdan çok gripini üreten şirket malı götürüyor burada.

Firmalar ilaçları piyasadan bir çektiler millet aptala döndü. Ne kadar zam istedilerse aldılar devletten. Normalde bu zammın Şubat'ta gelmesi gerekiyormuş Aralık'a çekmişler apar topar.
    Anlaşmalılar..
    Öyle diyim..

Tabiki her 2 tarafda götürüyor sağlam..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Anlaşmalılar..
    Öyle diyim..

Tabiki her 2 tarafda götürüyor sağlam..
    Way ahlaksızlar way

anlaşma yapmak suretiyle haa

4. Borsada spekülasyon, manüpilasyon adına ne derseniz deyin, en kralını Deniz Baykal yapmıştır, rahmetli Mesut Yılmaz, Turgut Yılmaz, Global Menkul o yıllardan borsanın şahıydılar.. Birgün Global Menkul bir ceza mı ne almıştı borsanın işlem hacmi yarıya düşmüştü.
    Benim borsa ile tanışmam 1991 yılıdır, o yüzden birçoğuna şahitim. Yaptığı işlemleri basın yazardı..
    Deniz Baykal'ın o yıllarda trilyonlarca parası olduğunu işlemleri başka isimlerden, hesaplardan yaptığı yazılmıştı. Buraya bir link koyuyorum.
    SABAH - 15/02/2006 - Baykal'ın 4 trilyonluk borsa serveti sır oldu

Google'ye "Deniz Baykal ve Borsa" yazın bakalım neler çıkacak..

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Şimdiki iktidarın önünü açan Baykal aklıma geldi.

Sağlık durumu nasıl?

Kızı da AKP ye göz kırpıyormuş diye okumuştum bir yerde...

Baykal denince hep aklıma (o zamanlar borsa olmadığından) dövizdeki spekülasyonları hatırlarım. Durup dururken bir çıkış yapar döviz fırlardı.

5. Baykal akap'ın önünü açtı da Kılıçdar ne yaptı? Onlarca kez kaybettikten sonra hala daha aday olma rüyaları görüyor.

Kılıçdar'ın Baykal'dan zerre farkı yok. Aylar önce ben bunları söylerken sinirlenenler şimdi en önden Kılıçdar'a sallıyorlar dün bugün yaşanan olaylardan sonra.

6. Ha ben aylar önce söyledim diye süper ileri görüşlü bir insan değilim. Ben de olması gerekenden çok daha geç uyandım mevzuya.

Adam koyun güder gibi güttü bizi yıllarca.

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Özel sektörde de böyle

Mesela Haziran gibi düşmeye başlıyor

Totalde baksan ocak ayına göre

1 maaş rahat buharlaşıyor
    benim kuzenim ilgilterede çalışıyor yıllık maaşlarından alınan vergi yaklaşık 2 maaş abi göründüğü gibi değil diyor

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    % 31 oranını duyarız bence.
    15 gün var daha.
    Senin %31 mesajına gelen reklamda manidar olmuş
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 433/1001 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz