Sayfa 657/993 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by bartukara Yazıyı Oku
    Aklınıza, klavyenize sağlık sayın Tınaz. Sistem itibar puanı verdirmiyor, alacağınız olsun.
    Sagolasin Sevgili Bartukara.

Ona hep inandım güvendim.

EURO EURO

EURO > 20,00

3. Benim anladigim su

Amerika Imamoglunu secti. Amerikalilarin devamli onu ziyaret etmesi ve amerikan basininda adinin cikmasi bunu anlamak icin yeter

20 sene oncede amerikalilar birilerini hep ziyaret ediyordu hatta bu birileri sik sik amerikaya gidiyordu. 5-6 sene sonra anladik sebebini

Amerika Mansur Yavas inda onunu kesmis oldu ve dogal bir cumhurbaskanimiz cikti ortaya. Benim anlamadigim Amerika Mansur Yavas i neden istemedi de Imamoglunu tercih etti.

Nedir bu Mansur Yavas'i istememelerinin sebebi?

İçişleri Bakanı Soylu: "(Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza) Hakaret etmek uygun bir davranış değil."

Bakan Soylu: "(İmamoğlu'na verilen ceza) Buna Bizans oyunu deriz, bizi basamak olarak kullanarak siyasallaştırmaya çalışan, elde edeceği pozisyonlar için ortaya çıkarılmış bir süreçtir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bahçeli : İstanbul Anadolu 7.Asliye Ceza Mahkemesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dün vermiş olduğu karar siyasi ortamı sadece hareketlendirmekle kalmamış, abuk sabuk pek çok tartışmayı da körüklemiş, böylelikle fırsatçılara gün doğmuştur.

Bahçeli : Malum olduğu üzere, ilk derece mahkemenin açıkladığı karar kesin olmayıp İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu açıktır. Bu somut gerçek ortadayken bir kaşık suda fırtına koparmak, adeta felaket naraları atmak, darbe iddialarından bahsetmek sahtekârlıktır.

Bahçeli : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı dokunulamaz, ulaşılamaz ve ayrıcalıklı bir şahıs değildir. Hakkında tesis edilen ve kesinleşmemiş bir mahkeme hükmünü fütursuzca siyasileştirip toplumsal alanda yığınak haline dönüştürmek adalet ve hukuk ilkelerine vahim bir saldırıdır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. dolarda çürüyenler nasılsınız? crash vardı nerede o hergele borsada döviz bazında 3 e katlayıp geldim siz naptınız?

7.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    dolarda çürüyenler nasılsınız? crash vardı nerede o hergele borsada döviz bazında 3 e katlayıp geldim siz naptınız?
    Hiç ne yapalım çürüyüp (eriyip) gidiyoruz. Yaş kaç tecrüben nedir bilmem ama büyük krizleri yaşayan batan şirketleri gören yaşlı kesim burada. Sağlamcılar biraz. Reisin ekonomi programı eninde sonunda meyvesini verecek. Meyve zakkum olmasın da. Bizde de bistte kazananlar var eminim ama biraz yeşil soğanda fayda var. Benim şahsi düşüncem.

8. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 9 Aralık haftasında bir önceki haftaya göre 3 milyar 775 milyon dolar arttı ve 128 milyar 764 milyon dolarla Ocak 2015'ten bu yana en yüksek seviyesine çıktı.
    https://www.bloomberght.com/tcmb-rez...esinde-2321292

Sayfa 657/993 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •