Sayfa 21/60 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
Arama sonucu : 480 madde; 161 - 168 arası.

Konu: PNLSN Panelsan Çatı Cephe Sis. San ve Tic A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    hocam bu panelsan bir gün artıyor ertesi gün verdiğini alıyor...filmin sonu ne zaman sizce...
    kafamı çeviremiyorumki size cevap verebileyim ))))
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

2. Mal yapiyolar bunda bugun biraz poz aldim yildiza gecmis iyi gelisme
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Mal yapiyolar bunda bugun biraz poz aldim yildiza gecmis iyi gelisme
    Bilgi için teşekkürler.. 2025 in fırtınası olacak.. İnanıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Mal yapiyolar bunda bugun biraz poz aldim yildiza gecmis iyi gelisme
    Nasıl anladın mal yapıldığını...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

5.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    kafamı çeviremiyorumki size cevap verebileyim ))))
    Hünkarım bu panelsan ne yapmaya çalışıyor..Günümü yaklaştı bunun da hergün aşağı salıyor.El atsan şuna bir��
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Hünkarım bu panelsan ne yapmaya çalışıyor..Günümü yaklaştı bunun da hergün aşağı salıyor.El atsan şuna bir��
    Benide s..........tiler a....iler )) canini seven kaçsın
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

7. Hünkarım kaplar gelmeye başladı...Dediğiniz hedefe gitmeye başlar mı!!!!

8. arkamdan benim için ...öt olduğum konuşuluyormuş..el hak ....g...ümdür..basenlerim iyidir...yarım hocayım dininizden ederim..yarım doktorum canınızıdan ederim.. tam borsacıyım paranızdan ederim...ahahhahahaha..şu an afrikadayım..nairobi ve addisababa da zenci kadınlarla iş görüşmeleri yapıyorum..içlerinden birisi bile kredi kartımı istemedi..trip atmadı...sabahları götünü devirip yatmadı...kendi fakir gönlü zengin kadınları severim..panelsan gibi...ahahahahahahhaahahahah

Sayfa 21/60 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •