Sayfa 172/902 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 7212 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Ooo demek gerçekten sağlam argümanlar sunmuşum çünkü senin "düzeyinde" düşünen bir organizmada bile "şüphe" uyandırabilmişsem doğrü yoldayım. Bu da benden sana iyilik olsun;körü körüne inanmak yerine yer yer "kendi aklını kullanmayı" da öğrenirsin👍
    Sen 3 kuruşluk aklınla düzeyde ölçmeye başladın demek. Valla helal olsun cahil cesareti ile tüm forumu bastırıp sindirdin. Birde iyilik yaparmış bana körü körüne inanma aklını kullanmayı öğren dermiş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Yalniz bunu söylediğin insan ,foruma ilk yazdigin zamanlarda sana hisse ile ilgili herseyi once oku sonra degerlendir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma diyen bir kişi . Sende ne gerek var atom mu parçaliyoruz gibi bir şeyler zirvalamistin. Bu seviyeden, iki haftada akıl verip üst perdeden aşağılama seviyesine cikmissin. Valla camurdan cirkeften farkın yok, yanlislikla bile olsa kiyindan köşenden geçene direk sicriyorsun. Ama sanma ki ben yanlışlıkla gwctim .tam üstüne bastim . Benimde huyum gözümü budaktan ayağımı çamurdan sakinmam basar geçerim

2.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Ben de sürekli hissede kalmayip önce "yeşilleri" değerlendirip sonra daha aşağılardan alarak epey lot artırdım.

Bir hafta öncesine kadar hiç ellemiyordum ama hisse şöyle biraz çıkıp da çok çabuk iniverip bunu da hep yapmaya başlayınca " hımmm demek oyunun kuralı bu" diyerek böyle hareket etmeye başladım.
    Hocam kazaniyorsan en doğrusu budur. Eşit miktardaki kazanç ve kayıptan, kayıp daha çok etkiliyor insanı. Kap haberi ile info satiyorsa cskiliyor onu gozlemledim ben

3.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Hocam kazaniyorsan en doğrusu budur. Eşit miktardaki kazanç ve kayıptan, kayıp daha çok etkiliyor insanı. Kap haberi ile info satiyorsa cskiliyor onu gozlemledim ben
    Evet,haklısın İnfo'da bu etkiyi ben de sezdim. Ve endeksin genel düşüşü ya da çıkışından bağımsız hareket edebildiği gün ve özellikle ertesi gün iyi prim yapıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Yav iyisin hoşsun da ağzından salyalar akıtmadan da bir şeyler söyleyebilsen... Neyse Vallahi senin sayende "Ulan yoksa bu organizmanın bende uyandırdığını ben de diğerlerinde uyandırıyor olmayayim?" diye kendimi kontrol etmemi sağlıyorsun. İşin tuhafı eğlencelisin de🤣🤣 Engelleyip geçemiyorum da🤣🤣🤣
    Ben senin hakettiklerini yeterince soyledim. Fazlası tekrara girer. Zaten anlayan anladı kimin ne olduğunu.

5.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Sayın Fenerbahçeli dostum,ben mahalle kavgası tadında çekişmelerin adamıyım. Böylesi "normal" bir diyaloga girebilir miyim bilemiyorum ama yine de deneyelim😆😆

Kendi iştiraklerini halka arz eden şirketlerin hisselerinin ve iştiraklerinin seyrine bakındım internetten önce. Çok malzemeye erisemedim ama şunlar vardı:

Mısal Naten'de Esen ve sonrasinda Magen arz olununca bir süre yatay etkilenip sonra ikisinden de daha çok primlenmiş.

Odaş'ta Çan 2 arzında durum tersi işleyip iştirak dHa iyi gitmiş bir süre.

Ama iki farklı seyrin başlangıç noktası ortaktı:

Arz onayı geleceğine dair beklentinin oldugu hafta hisse hareketlenmiş,onay.gelince tavan yapmış, iştirakin ilk işlem gününde ana hisse biraz yataya bağlamış..

Dolayisiyla demek ki şirketler iştirakin arzından gelecek meblağı artırabilmek için ana hisseyi oldukça kuvvetli göstermenin yararina olacaklarını düşünmüş olmalilar diye kanaat getirdim. Elbette sadece şirket değil piyasa da böyle tepki vermiş olabilirdi.

Neticede ikisi de aynı kapıya çıkar: İştirakın arzının onayının ayak sesleri hissedilince gözün kapalı hissede kal. Hele de onay gelince sakın treni kaçırma,ilk işlem gününe kadar keyfini sür ve sonrasında yeni oyun planı çiz,diye aksiyon aldım dostum👍
    Araştırma güzel natende bizzat yaşadım 7 lerde alıp 30- 40 arası gitmiş di derinhisse ön plana çıkarmış ti yenilebilir enerji olayını takı yeni arzlara kadar savaş çıkınca sektörü bir numara oldu burada da benzer tarih tekerrür den ibarettir halka arz da europower oransal halka arz da % ne kadar verir fikri olan varmı 60 milyon Lot satılacak 50 TL den satışa çıksa 3 milyar TL'ye ulaşir. Oransal halka arz da kurumsal lardan bizlere dusermi ?

6.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Ben senin hakettiklerini yeterince soyledim. Fazlası tekrara girer. Zaten anlayan anladı kimin ne olduğunu.
    Mesela sen ve senin gibi düşünenler ne diye "buranın tadı kaçtı,yokuz biz artık..." bilmem ne diyeceklerine ben ve benim gibileri engelleyip "eski güzel günlerine" dönmeyi seçmiyorlar anlamadım.

"Keko sen yoksan biz de yokuz" modu nedir hele onu hiç anlamadım.

Keko'nun da Fenerbahçeliye yaptığı gibi beni engelleyip eskisi gibi yazmak yerine ne diye inzivaya çekilip buradaki Gesanbirliğini başsız bıraktığını anlamadım.

Zırt pırt "kötü niyetlisin,yılansın,çıyansın" diye sitem etme gereğini hiç anlamadım. Sanki 40 yıllık dostuymuşum da kalkıp ona ihanet etmişim gibi ciddi ciddi sürekli niyet okuyanların derdinin ne olduğunu hiç anlamadım.

Kwon vardı,mesela ne güzel demişti. Yav ne uğraşıyosun bunlarla (ben ve türevlerimi kastediyor) engelledim,kurtuldum demişti. Böyle yapmak yerine uzun uzun bana şahsım üzerine tespitler döşyenleri de anlamadım.

AMA EN ÇOK DA BÖYLESI BİR DURUMDA HALA ve HALA YAZMAK İSTEYİŞİMİ ve BUNDAN CİDDEN KEYİF ALDIĞIMI HİÇÇÇ ama HİÇÇ ANLAMADIM🤣🤣🤣

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Araştırma güzel natende bizzat yaşadım 7 lerde alıp 30- 40 arası gitmiş di derinhisse ön plana çıkarmış ti yenilebilir enerji olayını takı yeni arzlara kadar savaş çıkınca sektörü bir numara oldu burada da benzer tarih tekerrür den ibarettir halka arz da europower oransal halka arz da % ne kadar verir fikri olan varmı 60 milyon Lot satılacak 50 TL den satışa çıksa 3 milyar TL'ye ulaşir. Oransal halka arz da kurumsal lardan bizlere dusermi ?
    Europower'dan hisse kapabilmek için tüm portföyü nakite almak sonra da eline az miktar gelmesi.. Zaten hiç halka arza katılmadım ama ne bileyim "attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değer mi?" bilemedim.

8. Şansımızı denemek lazım nakit çoksa halka arzdan çokta gelir 20 30 lot yerine belki 300 lot gelir atıyorum 3 milyon nakit e değmez mi bence deger

Sayfa 172/902 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •