Bir de hisseye haftalık olarak baktığımızda yine karşımıza çok ilginç bir görüntü çıkıyor...
İnanın sonucu çok merak ettiğim için takip ediyorum. Henüz geçerliliğini ispat edemedim. Bizzat içerisinde yaşayıp gördüğüm zaman ancak o zaman kendisini bana kanıtlamış olacak...
Hisse yatay giderken bizim gösterge hızla düşmüş. Sonrasında ise hisse yükselişe başlasa bile gösterge zayıf kalmış. Aynı hızı yakalayamamış...!!!
Aslında şimdi anlıyorum ki; bizlere diyormuş:
- Hisse öyle hemen başını alıp gitmeyecek. Biraz oyalanacak...
Şimdi ise göstergeye göre trend çizdiğimiz zaman eğer yolunu değiştirmez ise Mayıs 2023 'de 75 TL 'de trend kanalı üst bandına değmesi gerekiyor...
Geçen zamana ve alına yola bakıldığında 15 TL 'den başlayan bir hareketin 75 TL olabilmesi ile x5 yapabileceğini görüyoruz...
Vasat bir hareket olacaktır ama gösterge haklı ise daha fazlası bu zaman diliminde olamayacak gibi görünüyor...!!!
Eğer hisse daha önceden bu trend kanalını kırabilirse, zor ama umarım kırmayı başarır; merak ettiğim şey, göstergenin nasıl bir seyir izleyeceğidir. İnşaAllah beklentilerimin dışında bir seyir izler ve göstergenin nasıl çalıştığını gözlemleme şansımız olur...
Fiyatlama nasıl olsa er ya da geç oluşacaktır. Benim asıl merak ettiğim ise; göstergenin fiyatla uyumu...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri